Anyukák, ti jártok körmöshöz, kozmetikushoz, pilláshoz? Hány gyerek mellett és mennyi idősek vagytok?
Nem és igen
Ugyanannyit, mint előtte.
Évente fodrász / csípőig ér addigra a hajam.. általában 8-10 cm-t vágatok/
Kozmetikus ritkán, ha a lelkemnek kell
Körmös, pillás nem
/ pillán gondolkodom, de utoljára igen gázos lett, amikor abbahagytam/
34 leszek
2 éves és fél éves gyerekeim vannak
Harmincas vagyok.
Csak fodrászhoz járok, illetve gyantáztatni.
A férjem nem szereti a körömlakkot, sminket.
Körmöshöz járok havonta 1x, pilláshoz, kozmetikushoz nem szoktam, fodrász kb. 3 havonta.
Én 35 vagyok, a gyerekek 7,5 és 2 évesek, olyankor apával,vagy mamával vannak.
3 hetente járok körmöshöz géllakkra. Kozmetikushoz nem jarok túl sűrűn, pedig kéne, csak még nem találtam meg az igazit. :( (Két éve lakunk ebben a városban)
35 éves vagyok két gyerekkel.
Nem.
A saját szempillám még spirál nélkül is szép, nem kell rajta turbózni.
A lakkot utálom, rövidre vágva, reszelve szeretem a körmöm natúran.
Kozmetikusra szintén nincs szükségem. IPL készülékem van, szemöldökömet magam szedem, 10 éve olyan rutinom van, hogy szép a bőröm smink nélkül is.
Fodrászra van csak szükségem pár havonta. Szükség esetén tudom vágni magamnak. Nem nagy kunszt, van profi ollóm, ritkítóm és nem festem, jelenleg megint derék alá ér, mert március óta nem dolgozik a fodrászom.
35, gyerekek: 5 és 1,5
Fodrászhoz kb. fél évente járok, most már az 5 éves lányommal.
Kozmetikushoz igény szerint, mondjuk fél és egy év között.
Körmöm rövid, nem szeretem a lakkot. Lábamon nyáron ki tudom festeni.
Szemöldökömet ki tudom szedni.
Otthon van egy edzőgép, azzal heti 4-5x min. fél órát megyek vagy jógázok "apaidőben". 😊 Ez az én feltöltődésem.
32 év, 2 gyerek
Kozmetikushoz olyan 3 havonta. A többire nincs szükségem, fodrászhoz néha beugrom, kb egy évben egyszer, de néha még akkor sem :)
Ez ugyanaz, mint a gyerek előtt, akkor is ugyanígy volt.
Ami sokkal fontosabb, az az edzés, heti 2 edzőterem. Addig a férjem a csősz :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!