Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha visszamegyek dolgozni 1 év...

Ha visszamegyek dolgozni 1 év után, akkor sz@ranya vagyok?

Figyelt kérdés

Egyrészt hiányzik a munkahelyem, a közösség, másrészt új pozíciót ígértek, ha visszamegyek, nagyobb fizetéssel. A férjem 24/72 órás műszakban dolgozik, így nagyrészt ő lenne a gyerekkel.

Ám mindenki azt hajtogatja, használjam ki, hogy két évig én nevelhetem a gyerekem, az a legjobb neki, ha minél több ideig vagyok mellette, ami valószínűleg igaz is...

Mit csinálnál a helyemben?

2020. júl. 16. 11:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/116 anonim ***** válasza:
100%
Már meg ne haragudj, de a kérdező teljesen kultúráltan válaszolt, annak ellenére, hogy némelyek gusztustalan módon, kb magas lóról beszólogattak neki, mint pl minek szültél, felesleges volt, ja persze a dadus hallja az első szavát, holott azt is leírta, hogy az apjával lenne. De volt itt még önző dög és társai is. Megint az ősmamcik nem bírtak magukkal és nem voltak képesek normális hangnemben válaszolni, mert ha szerintük pl az a jó, ha 3 évig szoptatsz, akkor mindenkit kioktatnak és lenéznek, aki nem jár el hasonlóan. És ugyanez van minden más gyerek körüli teendővel. Nem értem miért nem lehet normális, emberi hangnemben leírni, hogy pl te nem mennél vissza egy év után, de ettől függetlenül emiatt még nem minősíted és szólod le a másikat, ennyi. Ugyanis a jó és rosszanyaságot messze nem abban mérik, hogy ki meddig marad otthon a gyerekével! Lehet az is "szaranya", aki 3 évig a gyerek mellől nem mozdul el és lehet az is jó, aki meg 1 év után visszamegy melózni, hogy esetlegesen ne golyózzon be teljesen otthon.
2020. júl. 17. 11:19
 52/116 anonim ***** válasza:
17%

De azért ennek van szerintem egy másik oldala is...

A férfi hogy fogja érezni magát?

Kb ezt írtam én is, 10 voltam... jól lehúzták. PEdig ez csak akkor nem szaranyaság, ha a gyereknek és a férjnek is oké. Ha ő maga eldöntötte, hogy uncsi otthon, és menni akar, akkor az minden, de de nem oké.

2020. júl. 17. 11:39
 53/116 anonim ***** válasza:
0%

Lehet én vagyok egy elcseszett gondolkodású, de a szememben nem tudná továbbra is férfi maradni.

Sajnálom, mert lehet rosszul látom, de ez van.

A férfi az aki a pénzt keresi, este eljátszik a közös gyerekünkkel, együtt megfürdetjük, altatjuk. De! A férfi az én szememben nem otthon ül és lekvárt főz be, nem áll neki ablakot pucolni, vasalni. Én vagyok otthon, ezek hagy maradjanak meg az én feladataimnak.

Én nem megyek ki füvet nyírni, télen havat lapátolni, nem akarom a polcot én feltenni, nem akarok kint a műhelyében tevékenykedni, ez legyen az ő dolga.

De csak azért, mert egy év után meguntam a gyerekem, a férjem jó hogy már nemet ne váltson!

2020. júl. 17. 11:47
 54/116 anonim ***** válasza:
32%
54es ha te vagy otthon miért nem te nyírod a füvet? Nehogy már a DOLGOZÓ férjedre hárítsd az otthoni munkát ha már te vagy otthon. Nem igaz? Gondolom te se mész be helyette dolgozni.
2020. júl. 17. 11:54
 55/116 anonim ***** válasza:
100%

Aha, szóval az a férfi, édesapa, akinek nem derogal a saját gyerekével otthon maradni és foglalkozni, aki pelenkázza, eteti stb, az egy elnőiesedett, papucs férj. Huu b*aszki, Hát erre inkább nem is mondok semmit, őszintén sajnálom, ha nektek olyan férjetek van, akinek büdös foglalkoznia a gyerekével és aki úgy érzi papucs lesz, ha otthon marad és pelenkázza a tulajdon gyermekét. Szerencsére az én férjem tisztában van azzal, hogy neki is pont ugyanannyira kötelessége és feladata ellátni a gyermekünket, mint nekem és nem érzi magát ettől papucsnak!

Persze, ha anyukának hiányzik a társaság és visszamenne dolgozni annak ellenére, hogy ez az apukának nem feltétlen tetszik, akkor micsoda önző tyúk az ilyen, ez egyáltalán nem okés, bezzeg azzal semmi gond, hogy anyuka már 1 éve 0-24-ben sürög-forog a gyerek körül és hiányzik már neki a társaság meg a munkája, de a férj nem akarja "leváltani". Hisz ez tök rendben van, anyuka még 2 évig szó nélkül pattogjon otthon a gyerek körül, apuci meg jár továbbra is emberek közé, hisz kit izgat, hogy a felesége mit szeretne. Ne vicceljünk már. Normális családban, normális férfi fejében még nem fordul, hogy ő papucs lesz amiatt, mert gondoskodik a gyerekéről, míg anyuka 1 után végre kicsit feltöltődik a munkájában. Halisten az én környezetemben nem ilyen korlátoltak a szerepek, hogy anyuka dolga megszakadni 3 évig a gyerek mellett és ha eszébejut esetleg visszamenni munkába, akkor egy önző dög lesz, mert mi az hogy és különben is szegény apuka papucs lesz. Ha meg bölcsibe adna, hogy apuka is tudjon ugyanúgy melózni mint eddig, akkor azért lenne szaranya. Nevetséges. Tényleg bármit csinál az ember, az biztos sose lesz jó, pont ezért kell az okoskodó ősmamik véleményét magasról letojni.

2020. júl. 17. 11:54
 56/116 anonim ***** válasza:
100%

52 eddig is en kerestem jobban. A csedem is több mint a fizuja. Milyen csaladfenntartásáról beszélsz? Mellesleg gyerek előtt is mosott, takarított a ferjem is, ha úgy volt. Még en vagyok itthon, de most is pelenkázza a gyereket, fürdeti, eteti, stb. .

Ok nem főz. De ez mindnyájunk közös érdeke, hogy ne tegye 😂

Szerinted az, ha itthon van a saját gyerekével egy évig, az a szememben lealacsonyítja ot? Hat tévedsz. En mondjuk nem érdekből mentem férjhez, meg nem azért, hogy eltartsanak. Lehet itt a fő különbség? 🤔😉

2020. júl. 17. 11:56
 57/116 anonim ***** válasza:
100%

Jajj 54 màr megint te, te szerencsétlen? Milliószor előadtad màr itt magad, hogy nő dolga a főzés mosás takarítás pènz költés a férfié meg a pénzkeresés. Mrg hogy le a liberalizmussal ahol a férfi megfog egy porszívót....Mi meg milliószor leírtuk már hogy veled ellentétben mások 2020ban élnek, és nem kétlábon járó ATMnek nézik a férjüket.

Ne is foglalkozz ezzel a hulyevel kérdező, gondolom van vagy 8elemije és majd szét csapja az ideg, hogy más nők képesek saját pénzből bevásárolni nem kell megvárni míg a balek kanjuk lecsengeti a fizut.

Abba meg már bele se megyek milyen lelkivilágod van, milyen képed a családról, ahol ciki ha a ferfi ellátja a saját gyerekét. De látod ez is a fene liberalizmus hatása, hogy nekunk a ferjunk nem tenyesz allat aki arra jo volt hogy adja a spermat amugy takarodjon galyazni. Es akkor te beszelsz megalazasrol, te egybites tyúk????

2020. júl. 17. 11:58
 58/116 anonim ***** válasza:
5%

Nem vagyok ősmami egyáltalán, de az én szememben minden férfias tulajdonságot elveszít egy olyan férfi, aki otthon partvissal a kezében szaladgál. Igen, tegye tisztába a gyereket, de 0-24-ben nekem erről más a véleményem.

Anyuka meg simán csak rájött, hogy unatkozik otthon, mégsem olyan jó buli otthon a gyerekkel? Akkor minek szült? Nem való neki a gyerek, nincs ezzel baj. Menjen vissza dolgozni akkor, apuka majd neveli a gyereket.

De komolyan, mi a rossebnek szül olyan gyereket, aki 1 év után megunja?

2020. júl. 17. 12:03
 59/116 anonim ***** válasza:
88%
Na úgy látszik van itt néhány momzilla, aki szerint nem csak az a legjobb a világon, ha anyuka 3 évig szó nélkül otthon ül a gyerekkel, hanem még jó pár évtizeddel le is maradtak a fejlődésben és úgy gondolják, hogy mai napig a nő dolga a gyereknevelés, főzés mosas, takarítás, a férjé meg az hogy dolgozzon és pénzt keressen. El kell szomorítsalak, férfi és nő EGYENLŐ felek és pont ugyanannyira dolga a férfinek is házimunkat végezni, mint a gyerekével foglalkozni! Elszomorító, hogy mai napig vannak ilyen csőlátású nők, akik ennyire ledegradálják magukat, bár ez legyen az ő bajuk, na de hogy az összes többi nőre is ezt a beteges képzelgést próbálják ráerőltetni és leszólják, akinek pl alap, hogy apuka is foglalkozik a gyerekkel, sőt tisztába is teszi ha kell és meg is főz, ha úgy van, na az a legalja. Ti nyugodtan éljetek ilyen ledegradáló, a nőnek a gyerek mellett és a konyhában a helye, de nehogy már megszóljátok azokat, akik egyformán tekintenek magukra! Az a gyerek nem csak a nőé, ugyanannyira a férfié is és a házat sem egyedül a nő hazsnalja, nem csak ő csinál koszt, nem csak ő eszik, nem csak ő csinál kupit, hanem a férfi is. Egy percig nem lennék olyan ember mellett, akinek derogal a gyerekével foglalkozni, aki elvárná tőlem, hogy otthon mindent én csináljak, csak mert nő vagyok és magasról tojna arra, hogy NEKEM mi a jó.
2020. júl. 17. 12:03
 60/116 anonim ***** válasza:
100%

#59 ismetlem 2020 van, az hogy te a középkorban élsz magánügyed, ha találtál erre bakek kant, de hogy josz te ahhoz hogy más torkán ezt lenyomd?

És nem nem unta meg a gyereket csak mert visszamegy dolgozni, de ezt a míbuszos IQdal nem várjuk hogx felfogd. Te ulj otthon 18évig, addig se kell dolgozni és megideologizalhatod magadnak hogy ettol de faxa anya vagy.

Azért sajnálom a gyereked, képzekem miféle kokorszaki szarsagot versz a fejebe mig felnö.

2020. júl. 17. 12:08
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!