Ha visszamegyek dolgozni 1 év után, akkor sz@ranya vagyok?
Egyrészt hiányzik a munkahelyem, a közösség, másrészt új pozíciót ígértek, ha visszamegyek, nagyobb fizetéssel. A férjem 24/72 órás műszakban dolgozik, így nagyrészt ő lenne a gyerekkel.
Ám mindenki azt hajtogatja, használjam ki, hogy két évig én nevelhetem a gyerekem, az a legjobb neki, ha minél több ideig vagyok mellette, ami valószínűleg igaz is...
Mit csinálnál a helyemben?

Hisutizni meg ti hisztiztek, mert majd szet vet titeket az ideg, hogy van aki masban is tehetseges nem csak a xaros prlenka csereben, meg a budilucolasban.
Vegyel be egy xanaxot szivi attol megnyugszol 🙂

Na, ismer megcsillant a hatalmas nagy intellektus, értelem és ész. 😅🤦🏽♀️
Nem tűnt még fel, hogy TE VAGY AZ EGYETLEN, aki nem bírja ép ésszel felfogni, hogy másnak meg jó úgy, ha nem cseled a saját házasságban és jó úgy és tökéletesen boldogok, ha 1 év után apuka marad otthon?? Tényleg ennyire nem bírod felfogni. Itt te voltál aki megállás nélkül minősíthetetlen stílusban saraztad és kritizáltad a kérdezőt és a hozzáhasonló nőket, mert annyira bántja a picike egodat, hogy te nem vagy jó másra, csak arra hogy évekig a gyerek seggeben légy! És teljesen megpróbálod kiforgatni a dolgot, olyan szavakat akarsz a másik szájába adni, amit nem mondott!! Azért mert apuka foglalkozik a gyerekkel egyből papucs lesz, aki elnőisedett meg operaltassa át magát?! Normális vagy te? Varj, ne válaszolj, egyértelműen látszik a kommentjeidből.
És a legszomorúbb, hogy észre sem veszed mennyire gáz vagy és mennyire lejáratod magad.

De te meg nem érted meg, hogy a kérdező kérdezte, pocsék anya-e ettől. Válaszolt neki pár ember.
Erre van az oldal, hogy aki kérdez valamit, arra adjunk választ.
Volt aki leírta neki, hogy ő képtelen lett volna anno ezeket az éveket kihagyni. Volt aki leírta, az a helyes mindenekfelett, ha apuka marad otthon a gyerekkel.
Én problémát nem látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!