Ha visszamegyek dolgozni 1 év után, akkor sz@ranya vagyok?
Egyrészt hiányzik a munkahelyem, a közösség, másrészt új pozíciót ígértek, ha visszamegyek, nagyobb fizetéssel. A férjem 24/72 órás műszakban dolgozik, így nagyrészt ő lenne a gyerekkel.
Ám mindenki azt hajtogatja, használjam ki, hogy két évig én nevelhetem a gyerekem, az a legjobb neki, ha minél több ideig vagyok mellette, ami valószínűleg igaz is...
Mit csinálnál a helyemben?

Ja mert az nem szitkozódás, hogy ment volna abra, meg hogy a pasija egy palucs aki szoknyát húz mert gondoskodni mer a saját gyerekéről. Vagy mert keresztbe tesz 2szalmaszálat odabent a házban.
Most mar jol latom hogy nem csak gonosz vagy hanem hülye is mert neked magyarázatra szorul hogy a fenti mondatokkal mi is a baj....
Geatulálok.
Es meg mindig fenntartom ha te olyan kicseszettul boldog es elegedett lennel az eleteddel, nem alltal volna bele egy csomo vad idegenbe. Mindig az bant masokat akinek az eketevel vmi nem okes.

Igen én is visszamentem dolgozni a gyerek 18 hós korában, és életem legjobb döntése volt. Feltölt a munka, imádom csinálni, és mikor megyek a gyerekért egy kiegyensúlyozott, energikus, boldog anyát kap,akivel programokra megy, vagy cukrászda, vagy játszótér, játszóház, bölcsis barátokhoz vagy azok jönnek, minden napra jut neki élmény velem is.
Ha már így habzó szájjal bántjátok azokat akik vissza mertek menni dolgozni a gyerek 3 éves kora előtt, ti gondolom addig egy percre se bíztátok másra a gyereket, nem programoztatok ketten a férjetekkel míg a nagyszülőnél volt mert fúj milyen szemét anyák lennétek akik nem a gyerekkel vannak 0/24ben igaz? Mert gondolom akkor magatok felé is az az elvárás hogy nem lehettek külön a gyerektől egy percre se.

Itt senki nem azt mondta (én meg pláne nem!) hogy egy apa ne foglalkozzon a gyerekével, sőt.
Itt picit inkább arról volt szó, hogy furcsa, ha az apuka van 0-24 a gyerekkel, mert az anyukának inkább kódorogni van kedve, természetesen szíve joga.
Hogyne vigyázott volna más is rá a 3 év alatt? De mint mondtam, mi minden hétvégén mentünk valamerre, a mai napig is megyünk, van hogy csak kettesben, van hogy hárman.
De mivel 11 éves, így már nem mindig akar velünk tartani.
Szerintem itt senkinek se több se kevesebb nem lesz azzal, hogy ki mikor megy vissza dolgozni, felőlem kéthetes korában is otthon hagyhatja bárki a gyerekét, hisz az ő döntése.
Van egy ismerősöm, pedagógus a hölgy, a kisfia 2,5 éves elmúlt, otthon van még vele. Ők így érzik jónak. Más pedig úgy, ahogy a Kérdező, mindegy hova, csak a gyerektől távol.

109es, milyen rossz anya vagy te, hogy merted másra bízni a gyereket? Sőt, hogy merted kitenni a lábad nélküle otthonról? Miért szültél ha másra bíztad a gyereket?
Ugye érted már a kettős mércét? Ti nyugodt szívvel hagyjátok másra a gyereket mg SZÓRAKOZNI mentek, de a kérdező a rossz anya mert az APJA lesz a gyerekkel míg ő DOLGOZNI megy. Az én szememben inkább ti vagytok a rossz szülők nem a kérdező és a dolgozó anyák. Szerinted a kérdezőék nem fognak menni hétvégén? Képzeld mi is megyünk, sőt minden nap bölcsi után is. Nos, ti otthon lévő anyák ti is minden nap viszitek programra a gyereket? Minden nap több óra minőségi fejlesztést adtok neki? Vagy csak otthon elvagytok hogy ne kelljen dolgozni de érdemben alig fejlesztitek a gyereket?

"mert az anyukának inkább kódorogni van kedve"
"Más pedig úgy, ahogy a Kérdező, mindegy hova, csak a gyerektől távol."
Na látod, ezért vagy egy végtelenül gusztustalan, primitív, besavanyodott ősmami, mert nem vagy képes és az első perctől fogva nem vagy képes kultúráltan, emberi hangnemben, normálisan leírni a nézőpontod! Előadod itt a nagy "megértőt", közben pedig minden egyes kommenteddel odaszúrsz, beszólsz és lekezeled a kérdezőt és azt a több milliárd másik nőt, aki nem dekkol 3 évig a gyerekkel otthon.
Mi az, hogy mindegy hova csak messze a gyerektől?! Te hallod magad? Meg kódorogni van kedve?? B*aszki, DOLGOZNI, ergo pénzt keresni megy, nem pedig minél messzebb a gyerektől kódorogni! Szégyellhetnéd magad, hogy "anya" letedre ilyen végtelenül rosszindulatú, megkeseredett és ítélkező személy vagy. Hányinger.
Mintha te felsőbbrendűbb lennél akár csak egy picivel is attól, hogy 3 évig meresztetted a valagad a gyerek mellett. Büszke lehetsz magadra, ugyan otthon voltál 3 évig, de egy fokkal nem vagy jobb attól, aki képes elfogadni a másik nézőpontját askalodas és gusztustalan beszólogatás nélkül. Te oly nagy és tökéletes mintaanya. 🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!