Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha visszamegyek dolgozni 1 év...

Ha visszamegyek dolgozni 1 év után, akkor sz@ranya vagyok?

Figyelt kérdés

Egyrészt hiányzik a munkahelyem, a közösség, másrészt új pozíciót ígértek, ha visszamegyek, nagyobb fizetéssel. A férjem 24/72 órás műszakban dolgozik, így nagyrészt ő lenne a gyerekkel.

Ám mindenki azt hajtogatja, használjam ki, hogy két évig én nevelhetem a gyerekem, az a legjobb neki, ha minél több ideig vagyok mellette, ami valószínűleg igaz is...

Mit csinálnál a helyemben?

2020. júl. 16. 11:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/116 anonim ***** válasza:
26%
Attól még, hogy valamit sokan csinálnak, nem lesz kapásból helyes.
2020. júl. 16. 15:49
 42/116 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem érdekel, ki hogyan dönt, mert van, akinek az válik be, van, akinek más.

De ha én biztos vagyok a döntésemben, rohadtul nem kell, hogy vadidegenek adjanak hozzá megerősítést. Azért ezen gondolkodj el.

2020. júl. 16. 16:47
 43/116 anonim ***** válasza:
50%
De Kérdező, ha szerinted az a jó ahogy te csinálod, akkor no problem.
2020. júl. 16. 18:01
 44/116 anonim ***** válasza:
70%
41: pont erről van szó. Attól, hogy itthon az anyukák jelentős százaléka otthon marad 3 évig, nem lesz helyes.
2020. júl. 16. 21:14
 45/116 anonim ***** válasza:
11%
44, attól én még gondolhatom azt, hogy ez a helyes.
2020. júl. 16. 21:53
 46/116 anonim ***** válasza:
76%
Gobdolhatod. Csak tartsd meg magadnak. Másnak más a helyes.
2020. júl. 16. 23:01
 47/116 anonim ***** válasza:
0%
Akkor viszont nem értem a vita tárgyát, mert egész eddig ugyanarról beszéltünk :D
2020. júl. 17. 06:38
 48/116 anonim ***** válasza:
97%

Dehogy vagy szaranya! Azért, mert szültél, még nem jelenti, hogy mint nő és ember megszűnsz létezni és csak és kizárólag a gyerek érdekeit kell nézned. Magyarországon kívül kb SEHOL nem lehet évekig otthon mereszteni a valagadat, csak mert szültél egy gyereket, sőt többségében pár hónap után már igen is vissza kell menni dolgozni, aztán lám, mégsem lelkisérült, boldogtalan roncs az összes ember Mo-n kívül, ahogy idehaza sem mindenki csuda boldog és kiegyensúlyozott.

Itthon baromira túlzásba viszik a dolgot ezzel, hogy márpedig 3 évig kötelezően otthon kell csücsülni, mert az úgy jó. Nem, maximum vannak akik szerint ez így jó, ettől független nem lesz rosszabb az, aki szerint nem kötelező 3 évig otthon lenni. Ki így, ki úgy csinálja, de az gusztustalan, hogy egyesek, főleg azok, akik szerint ugye csak is az a jó, ha 3 évig otthon vagy, emiatt leszólják a többieket, benyögik hogy feleslegesen szült, meg szaranyáznak meg az ilyennek milyen gyerek. Hát no komment.

Ráadásul a kérdező nem "idegenre" bízza a gyerekét, hanem a tulajdon apjával lenne, aki pontosan ugyanolyan szülője a gyereknek, mint az anyja!

2020. júl. 17. 10:31
 49/116 anonim ***** válasza:
85%

Nem vagy sem szaranya, sem "önző dög", sem semmi más, amivel néhány szuper anyu dobálózik, csak mert nem ücsörögsz egy gyerekkel 3 évig otthon!! Igen is fontos a nő is a történetben, aki nem csak anya és akinek szintén vannak szükségletei. Mert biztos sokkal jobb lenne, ha úgy hogy már most hiányzik neki a társasag, még 2 évig otthon ülne, csak hogy nehogy szó érje a ház elejét, aztán totál bedepizne a magányban. Ismerek nem egy ilyen nőt. Nem 1 hónap után menne vissza, hanem 1 év, ne csináljunk már úgy, mintha minden gyereknek csak és kizárólag az a jó, ha évekig otthon ül vele az anyja. Magyarországon kívül nagyjából amúgy sehol máshol nem divat ez a 3 évig a gyerek mellett csücsülünk és mégis felnőnek máshol is ezek a gyerekek és nem lesznek egytől-egyig kiegyensúlyozatlan, lelkironcsok, csak mert anyuci magát is figyelembe merte venni és nem áldozta fel 100%-ig magát az anyaság szent oltárán.

Az apuka egyébként is ugyanannyira szülője, mint anyuka, nem értem miért ekkora tragédia, hogy most apa lesz többet vele. Ő is el tudja látni a gyerekét, ez nem csak az anyák kiváltsága. Dehát idehaza divat ismeretlenül mindenkit leszólni és lehordani, ha valamit másképp mer csinálni, mint a többség, mert hát az milyen már, igaz hogy a világ összes többi részén kb senki nem ül 3 évet otthon a kölkökkel, de attól még akkor is önző rohadekok, mert csak. Oké...

2020. júl. 17. 10:57
 50/116 anonim ***** válasza:
0%
Nem azzal van baj, hogy lelécel otthonról az anyuka, hanem azzal, hogy feltesz egy kérdést, amire ha nem olyan választ kap ami neki tetszik, akkor az már negatív válasz.
2020. júl. 17. 11:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!