Akinek a nagyszüleit esetleg a dédszüleit nem a régen divatosan névre kereszteltek. Leírnátok hogy hívják őket?
Figyelt kérdés
Tehát aki nem Mária, József, Erzsébet, István stb.2020. jún. 11. 14:04
31/75 anonim válasza:
Az egyik dédimamám Gertrúd volt, a testvére pedig Henrik. A többieknek elég szokványos nevük volt, csupa Júlia meg József mindegyik oldalról :D
33/75 anonim válasza:
Dédnagymamám Berta
Férjem nagymamája Krisztina
36/75 anonim válasza:
Az én mamám neve Cecília volt.
37/75 A kérdező kommentje:
Vannak a válaszok között nagyon szép nevek.
Paulina meglepett (#23). Szerintem nagyon szép név, kár hogy még sokan a sorozatra gondolnak először.
#23 végiggondolva igazad van. A mi rokonságunk Heves megyében és Pest megyében élnek és éltek. Szinte mindenkinek hagyományos neve van. A mostanában szülővé vált rokonok az "úttörők" és adnak modernebb neveket.
2020. jún. 11. 22:54
38/75 anonim válasza:
Az egyik nagymamám Jolán volt, de nevet változtatott és Irma lett.
40/75 anonim válasza:
Az egyik nagymamám Borbála Etelka volt, a másik Mia...Én is a Mia nevet kaptam, de mostanában kezd nagyon gyakori lenni :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!