Szerintetek vannak olyan anyák akik direkt azért hangsúlyoznak dolgokat (szülés, szoptatas stb.) hogy más anyákban rossz érzést keltsenek?
Direkt nem írom le a saját példáimat.
De én rengeteg helyen olvasom, hogy kihangsúlyoznak dolgokat hogy ő meddig szoptatott, hogyan szült stb. úgy hogy senki nem kerdezte. Ez mindenkinek a sajat elmenye. Miert kell odadorgolni más orra alá?
Instan rengeteg anyuka teszi fel au otthonszulos egyéb videóit.
Na jó leirom hogy nekem semmi hiányérzetem nincs, szerencsére minden jól alakult. De nem gondolom hogy bárki kíváncsi lenne rá, főleg kérdezés nelkul.
Hát nézd, nekem kb semmi nem úgy alakult ahogy terveztem. Se hüvelyi szülés, se szoptatás, de még a 35. hétig se jutottunk el egy testben.
Nem követek celebmamikat, se időm, se érdeklődésem erre. Instán én fent se vagyok.
Nem tekintem személyes sertésnek ha valaki leírja hogy neki könnyű és boldog terhesség volt, esetleg sokáig sikerült szoptatnia. Attól hogy nekem nem így jött össze még nem érzem magam szaranyának, hiszen mindent a legjobb tudásom szerint igyekszem átadni neki azóta is. Nem sikerült szoptatni.. Akkor ott meggyötört a helyzet, de kit fog ez már érdekelni mikor 10 éves lesz?
Ettől függetlenül vannak bezzeganyák, főleg neten. Szemtől szemben azért ritkán ilyen bátor az ember hogy szándékosan belerúgjon más anyába. Aki ezt teszi annak valószínűleg nagy szar élete van és épp te vagy a boxzsák, holnap meg majd valaki máson talál fogást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!