Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezért lennék rossz anya?

Ezért lennék rossz anya?

Figyelt kérdés

Anya, férjem is megjegyezte már viccesen, de anyósom konkrétan azt mondta hogy nem vagyok anyának való.

Az a helyzet hogy egyszerűen nem tudom megenni más után az ételt. Így a kislányom után sem. Ha eszik pl egy darab csokit és a maradékot ideadja már nem bírom megenni. Ha eszünk és kézzel a tányéromba nyúl nekem ott annyi. Ha meghagyja az ételt inkább kidobom.

Tudom hogy nem a legjobb de ilyen vagyok... Szerintem ez nem jelenti azt hogy nem szeretem vagy ilyesmi.

2020. jan. 29. 15:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%

Szia.

Bacik miatt aggódsz? Vagy hogy nyálas lett a kajád?

Ez is egy "rigoja" ahogy mondani szokták,szerintem emiatt nem vagy rossz anya!

Ez nem az a kategória! Nyugodj meg!

Ez olyan mintha a eldobható vs mosipelus miatt lenne bárki rossz anya. Nincs így.

2020. jan. 29. 15:38
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is finnyás vagyok, nem eszem a gyerekek után. Ha olyan, megkapják az állatok, ha nem, akkor megy a kukába.
2020. jan. 29. 15:39
 3/20 anonim ***** válasza:
55%
Jó, hát bosszantó szokás, főleg a saját gyereked után, akit magadból kipreseltel... De nem szeretem az ilyeneket. Hogy lehet valakinek annyiesze, hogy ezt párhuzamba teszi azzal, ki milyen anya... Nem ettől leszel rossz anya, nyugi.
2020. jan. 29. 15:41
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Én sem eszem a gyerek után de meg soha nem jutott eszembe hogy emiatt rossz anya lennék 😊😄

Nagyon szeretem a gyerekeimet de a nyálas maradékokat nem. Meg amúgy is kötelező lenne megenned a maradékot? Nem vagy te kismalac 😊

2020. jan. 29. 15:44
 5/20 anonim ***** válasza:
64%
Nem baj ha a gyerek megtanulja becsülni az ételt. Ha látja, hogy a szemétben köt ki, amit meghagy, átgondolja, mit is akar valóban megenni. Anya vagy, nem konyhamalac!
2020. jan. 29. 15:52
 6/20 anonim ***** válasza:
95%

Egy ideig ettem a gyerekek maradékából, egyszerűen sajnáltam kidobni.

Aztán bekaptam egy olyan bölcsis takonykórt, hogy soha többet!

2020. jan. 29. 16:07
 7/20 anonim ***** válasza:
94%
Én se eszem meg. De még a pürékbe se kóstoló bele. Férjem viccelődött már ezzel, de ennyi. Nem vagyok konyhamalac,simán kidobom ami olyan. Nem ettől lesz valaki jó vagy rossz anya, viccnek is rossz.
2020. jan. 29. 16:11
 8/20 anonim ***** válasza:
96%
Én egyszer pelenkázás közben lehánytam a kisfiam, na akkor én milyen rossz lehetek.
2020. jan. 29. 16:56
 9/20 anonim ***** válasza:
89%
Dehogy vagy! Mi sem esszük meg. Mindenki egye a sajatját. Főleg nekem mindig kifigott valamit ami heteken keresztül kellett neki. Azóta utálom a rizset, a rántott húst, a krémtúrót, a joghurtot, a sajtos pogácsát. Az epres dolgok a kedvencei. Már Apukám se eszik meg semmit ami epres.
2020. jan. 29. 17:05
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak ez miatt nem vagy rossz anya. Nem is értem, hogy mondhat ilyent vki még viccből is. Én sem mindig eszem meg lányom maradékát, de emiatt soha nem gondoltam magamat rossz anyának.
2020. jan. 29. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!