Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezért lennék rossz anya?

Ezért lennék rossz anya?

Figyelt kérdés

Anya, férjem is megjegyezte már viccesen, de anyósom konkrétan azt mondta hogy nem vagyok anyának való.

Az a helyzet hogy egyszerűen nem tudom megenni más után az ételt. Így a kislányom után sem. Ha eszik pl egy darab csokit és a maradékot ideadja már nem bírom megenni. Ha eszünk és kézzel a tányéromba nyúl nekem ott annyi. Ha meghagyja az ételt inkább kidobom.

Tudom hogy nem a legjobb de ilyen vagyok... Szerintem ez nem jelenti azt hogy nem szeretem vagy ilyesmi.

2020. jan. 29. 15:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
13%
Nem vagy ettől rossz anya. De baromi nagy hülyeség nem megenni a saját gyereked maradékát, nem is értem, akkor hogyan tudtad, megszülni, szoptatni, pelenkázni? Én nem tudnék kidobni ennyi kaját, vannak gyerekek akik éhen halnak a világ másik felén, nagyon örülnének annak a maradéknak. Viszont nem gondolom, hogy a rossz anya itt kezdődik, csak éppen rossz példát mutatsz.
2020. jan. 29. 18:14
 12/20 anonim ***** válasza:
91%

Dehogy. Ez hulyeseg.

En pl finnyas vagyok es nem eszek maradekot. Pedig van 3 gyerek, volt itthon eleg gyakran maradek, amig a nagyok is kicsik voltak... Mondjuk nem sok, mert en nem szedek nekik sokat semmibol, inkabb 2x keveset, mint megmaradjon elottuk a tanyeron.

Eszembe sem jutott Soha, hogy rossz anya lennek emiatt.

Jah es nem csak a sajat gyerekeimmel szemben vagyok finnyas. A ferjem etelebol se eszek, se masebol es en se kinalgatok a sajatombol, hogy csipegessenek rola.

Anyosom pl az egesz csaladot vegigetetne az etelebol, meg o is szedeget masebol, aki kinalja. En ilyenkor szolidan felrenezek, mert felall a szor a hatamon a gondolattol is. Ezt tudjak es soha nem szoltak be erte.

Amugy jelzem, hogy az en szuleim se ettek meg a maradekot, nalunk nem volt szokas. Volt kutya, macska, van nekunk is, szemetbe itt nem megy semmi.

A hazassagunk elejen a ferjem ette, mintha kotelezo lenne, mert ezt szokta meg. Majd panaszkodott, hogy hizik. Egyszer leesett neki es azota o sem jatsza a konyhamalacot.

2020. jan. 29. 18:23
 13/20 A kérdező kommentje:

Inkább a nyál ami zavar. Meg ugye még kicsi ha rájön össze pancsol mindent azt már kinek van kedve megenni 🙄

Amúgy persze férjem és senki másnak a maradékából nem eszek. Férjem megeszi, ami olyan azt adhatom az állatoknak tehát tényleg kidobva ritkán van. Meg amilyen "nagy" mennyiséget eszik egy 1,5 éves, tényleg nem marad sok. Pelenkázás, szoptatás sosem volt gond. Igaz azt sem igazán tudnám elviselni ha nagyon kakis lenne a kezem de megoldom hogy ne legyen.

2020. jan. 29. 18:40
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szerencsére a saját nagyanyám mondta szülés előtt, hogy attól, hogy anya lettem, nem kell rögtön konyhalamacnak lenni. Ő se evett meg semmi összecsócsáltat anyám után az ötvenes években sem.
2020. jan. 29. 19:37
 15/20 anonim ***** válasza:
90%
Annyira nem értem néhány ember felfogását. Attól még mert anya, miért kellene megennie a maradékot? Pláne hogy a kisgyerekek mindent duplán undorítóan esznek, pancsolva, nyálban úszva. Kinek lenne kedve megenni az ilyesmit?
2020. jan. 29. 20:16
 16/20 anonim ***** válasza:
87%

Volna egy kérdésem.

Egyáltalán miért kellene bárki megmaradt kajáját megenni? Főleg egy gyerekét?

Mert az hogy a párom egy zabagép, megértem hogy megeszi a maradékomat, de nagyon ritka, és nem bírja ki.

Ettől rossz anyának titulálni tudatlanság.

2020. jan. 29. 20:51
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Totál semmi összefüggés nincs a jó anyaság, és a maradék megevése között. Mindenkinek van valami heppje, neked ez. Azt tényleg nem is érte, miért elvárás, hogy anya megegye, ami a gyerek tányérján marad, általában összetúrva, összenyamnyogva. Mondjuk a férjem meg szokta enni, ha nem nagyon gáz :D Ha csak beleharapott valamibe, azt én is simán megeszem, ha kedvem van hozzá, éhes vagyok, ilyesmi, de ha te nem, akkor mi van? Semmi.
2020. jan. 29. 21:50
 18/20 anonim ***** válasza:
88%

Aztán meg azért szólnának, hogy visszavehetnél a kajálásból mert kezd nőni a hátsód... Nen vagy konyhamalac, mégis miért ennéd meg a maradékát?! Arról nem is beszélve, hogy az összemócsingolt, nyálazott kajához nem sok embernek van gusztusa.

Azt sem értem, aki itt most párhuzamba állította ezt a szüléssel meg szoptatással..meg az éhező gyerekekkel.. Előbbi kettőhöz mégis mi köze?! Utóbbihoz se sok, na meg attól nem lesz kevesebb az éhező, ha te kétszer akkorára hízol, csak hogy ne dobd ki.. Szóval nem, nem vagy rossz Anya! :)

Én amúgy a taknyos orrfújástól undorodom, a férjem pedig a kakis pelustól. Szóval többségében én pelenkázok, ő meg fújja a gyerek orrát, ha épp takonypóc állapotban van. Nyilván elviseljük, de ha lehet, akkor így csináljuk.

2020. jan. 29. 22:28
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Én sem eszem meg más után az ételt.

A gyerek sokszor kézzel belenyúl, visszaesik vagy épp visszaköpi a szájából. Fúj dehogy eszem meg.

Ráadásul egy csomó nő ilyen miatt is hízik el, a saját kajája mellett megeszi a maradékot mert sajnálja kidobni, holott arra már nincs szüksége.

2020. jan. 30. 08:03
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én sem eszek a gyerekek meghagyott kajájából. Egyrészt mert nyálas, nyálas morzsadarabos, másrészt a nyál tele van bacikkal és egy ovis hazajöhet úgy, hogy látszólag jól van, de már hordoz egy hányós vírust, egy skarlátot vagy egyebet.
2020. jan. 30. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!