Most miért gonoszkodik velem mindenki ezért? Én lennék a rossz anya?
30 éves vagyok, 5 gyermekem van, most várom a 6.at. a legídősebb lányom hat éves, a fiam 4, van meg egy fiú 3 éves, és két iker lányaim vannak másfél évesek.
Jelenleg 16 Hetes vagyok és mindenki beszól amikor meglátják mennyi gyerekkel járok-kelek. Az ikrekkel még gyesen vagyok, a férjem ausztriában dolgozik. Múltkor az óvodában szólt be az óvónő a gyermekeim füle hallatára , hogy túl sok ennyi gyerek egy háztartásba, és felelőtlen vagyok mert sosem fog elég idő jutni mindegyikre.
Anyagilag jól állunk, kertes házunk van, kocsink, mindenünk megvan. A gyerekeim jólneveltek , kiegyensúlyozottak. Tény hogy kevesebb idő jut egyenként rájuk, de mindig beszélgetünk és foglalkozom velük.
A szomszédom pedig azért cseszett le, mert "lepasszoltam" a fiaimat meg az ikreket a mamához. Egyedül akartam lenni az idősebb lányommal, hogy iskola kezdésre összekészítsem, bevásároljunk stb. Anyukám nem bánja, hogy ha a gyerekek náluk vannak. A szomszéd természetesen leteremtett hogy nem nekik kéne szülni a gyerekeket sorra
Szíved joga, hogy nagy családod legyen!
Nagyon becsülendő és szép dolog, főleg a mai világban!
Ameddig te nem aggódsz ezen, addig másnak főleg nincs rá semmi oka!
A szomszédnak biztos esélye sincs unokára, azért beszél így!
Nagyon jól szervezted a lányoddal a felkészülést, még egy gyermek mellett is komoly figyelmet igényel a sulikezdés.
Semmi panasz rájuk, türelmesek, kedvesek, szépen kérnek és megköszönik a dolgokat. Néha elevenek de melyik gyerek nem az
Igazából a 6. Baba véletlen volt, az ikrek lettek volna az utolsó... A férjem már el is köttette magát...
Ne foglalkozz veluk, ez csak ratok tartozik. Nem egy anyukat ismerek, aki az egy szem gyerekevel sem törődik semmit.
Én csak azt nem szeretem, amikor valaki szüli sorra a gyerekeket rossz hzassagban, nulla turelemmel és anyagi hatterrel, majd tartja a markát, hogy oldják meg helyette az eletet mind anyagilag, mind logisztikailag. Ti nem vagytok ezek szerint ilyenek.
Én már elmúltam 40, 2 gyerek van csak, ha ujrakezdhetném, en is sok gyerkőcöt szülnék.
Igen, nagyon szep a nagy csalad, nekem is tetszik :) Ne foglalkozz senkivel.
De egy kerdes : ha neadj Isten a ferjeddel tortenik valami, te el tudsz tartani ennyi gyereket egyedul? Azert erre is kell gondolni.
Ne foglalkozz mások véleményével :)
Nekünk egy van lassan 1 éves de folyton azt kérdezik mikor jön a következő mert kell testvér. Majd egyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!