Komolyan rossz anya manapság, aki nem tölt föl fotókat a gyerekéről a közösségi médiára? Mit gondoltok?
Nincs a közösségi oldalaimon semmi fotó vagy infó a gyerekemről. Rólam se nagyon, lényegében van egy 2-3 évente frissített fotó rólam, hogy beazonosítható legyek, aztán kalap. A gyerekemről meg semmi, az oldalamat nézve nem is derül ki, hogy létezik.
Eleve értelmetlennek találom, hogy feltöltögessem (amelyik ismerőseimet tényleg érdekli, nekik szoktam küldeni privátban, ha van jól sikerült kép, amelyik ismerősömet meg nem annyira érdekli, annak minek nyomjam az orra alá?) plusz védeni is akarom ezzel, sok a beteg ember.
Lényeg a lényeg, ma egy publikus oldal posztja alatt kommentben utaltam rá, hogy van gyerekem, erre egy anyuka nekem esett, hogy tahó vagyok, amiért szégyellem a gyerekem.
Csak pislogtam.
Ez már tényleg így megy manapság? Kötelező lesz mindenhova kipakolni a gyereket, különben nem is szereti igazán az anyja?
Mi a véleményetek erről, mennyire egészséges publikusan "kirakatba rakni" a gyerkőcöt? Na és arról, hogy már ez lesz a szeretet mértékegysége? (0 poszt = nem szeret, 2-3 poszt = kicsit szeret, 50-100 poszt = nagyon szeret ??)
Csak egy extrém gondolkodású anyukába sikerült belefutnom, vagy ez manapság népszerű nézet?
Igen, egy ilyen típusú anyukába sikerült belefutnod. Van aki ilyen oldalakon éli az életét és több száz képet tölt fel nyilvánosan és van olyan aki még saját magáról sem vagy kimerül két három évi profil frissítésben. Én is az utóbbi vagyok. Nem hogy a gyerekekről, rólam sincs kint semmi.
Kakáld le magasról, saját magát minősíti az ilyen ember.
Nem :) Szerintem te vagy a jó.
Én azt nem értem, amikor valaki ezer képet feltölt a gyerekről. De mindenről. Nem egy alkalom, vagy esemény, hanem csak úgy. A 'legjobbak' a bilizős képek, főleg, amikor ráadásul még meztelen is gyerek.
Én egy ideje megszüntettem a profilom, unalmas lett, nem volt időm rá, érdektelenné vált számomra. A rokonaim, ismerőseim hülyének néztek és felháborodottan kérdezték hogy akkor a gyerekekről hogy látnak képet?!?! Meg hogy különc vagyok stb. (férjemnek nem is volt, nem is lesz facebookja)
Az én anyámat, hogy a saját profilom meg mertem szüntetni. Agyrém. Mellesleg ha valakit érdekelnek a gyerekek, lehet jönni látogatóba vagy meg lehet hívni vendégségbe. De ez... :D
Én is olyan vagyok mint te, semmi nincs kint a Facebookomon mert egyszerűen nem érdekel, csak a Messengert használom. Vannak ilyenek mint az említett anyuka, hát egészségére de amúgy nem is nagyon nézem mások posztjait, mert az sem érdekel. Én amúgy az ilyeneket régen mindig letiltottam. :D
Van egy privát Instagram fiókom egy maroknyi követővel akiket mind ismerek és ott fényévente kiposztolok 1-1 jobb képet a gyerekről egyébként meg egy családi Viberes csoportbeszélgetésbe szoktam küldeni a nagyszülőknek képeket és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!