Komolyan rossz anya manapság, aki nem tölt föl fotókat a gyerekéről a közösségi médiára? Mit gondoltok?
Nincs a közösségi oldalaimon semmi fotó vagy infó a gyerekemről. Rólam se nagyon, lényegében van egy 2-3 évente frissített fotó rólam, hogy beazonosítható legyek, aztán kalap. A gyerekemről meg semmi, az oldalamat nézve nem is derül ki, hogy létezik.
Eleve értelmetlennek találom, hogy feltöltögessem (amelyik ismerőseimet tényleg érdekli, nekik szoktam küldeni privátban, ha van jól sikerült kép, amelyik ismerősömet meg nem annyira érdekli, annak minek nyomjam az orra alá?) plusz védeni is akarom ezzel, sok a beteg ember.
Lényeg a lényeg, ma egy publikus oldal posztja alatt kommentben utaltam rá, hogy van gyerekem, erre egy anyuka nekem esett, hogy tahó vagyok, amiért szégyellem a gyerekem.
Csak pislogtam.
Ez már tényleg így megy manapság? Kötelező lesz mindenhova kipakolni a gyereket, különben nem is szereti igazán az anyja?
Mi a véleményetek erről, mennyire egészséges publikusan "kirakatba rakni" a gyerkőcöt? Na és arról, hogy már ez lesz a szeretet mértékegysége? (0 poszt = nem szeret, 2-3 poszt = kicsit szeret, 50-100 poszt = nagyon szeret ??)
Csak egy extrém gondolkodású anyukába sikerült belefutnom, vagy ez manapság népszerű nézet?
Én speciel furának tartanám, ha valamelyik ismerősöm, akinek van gyereke, soha, egyetlen képet sem tenne fel róla, amennyiben egyébként aktívan használja a facebookot.
Azt viszont nem értem, hogy aki neked támadt, hogy lehet olyan ostoba, hogy azt higgye, amit ő nem lát, az nincs is. Miért lenne elvárás bárkitől is, hogy nyilvánosan osszon meg képeket BÁRMIRŐL?
Én pl. amit kiteszek a facebookra, azt 99%-ban csak az ismerőseim látják, más nem. Egy vadidegen kommentelő rólam sem biztos, hogy meg tudja állapítani, hogy van-e gyerekem, vagy sem, mert csak a profil- és borítóképemet látja, és egyetlen egy albumom nyilvános, amibe a rajzaimat töltöm fel. Az ismerőseim látják a többit is, de idegenek nem. Miért is kéne látniuk?
Az én férjem nemhogy a gyerekét, de még magát is olyannyira szégyenli, és nem szereti hogy nincs FB regisztrációja...
Egyébként miért kell egyetlenegy primitív ember véleményét ennyire általánosítani? Kit érdekel egy vadidegen véleménye? Ha ő azt mondja, szaranya vagyok, akkor tényleg az vagyok? Dehogyis!
most komolyan te ezért írtál ki kérdést mert valaki azt mondta szar anya vagy mert nincs kép a gyerekről a facebookon?
te döntésed,ennyi ,én teszek ki a gyerekekről ,helyekről ahol járunk,képeket,de szigoruan a barátaink láthatják ,minden ilyen képet.mert be lehet álitani hogy ki mit láthat facebookon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!