Szerintetek vannak olyan anyák akik direkt azért hangsúlyoznak dolgokat (szülés, szoptatas stb.) hogy más anyákban rossz érzést keltsenek?
Direkt nem írom le a saját példáimat.
De én rengeteg helyen olvasom, hogy kihangsúlyoznak dolgokat hogy ő meddig szoptatott, hogyan szült stb. úgy hogy senki nem kerdezte. Ez mindenkinek a sajat elmenye. Miert kell odadorgolni más orra alá?
Instan rengeteg anyuka teszi fel au otthonszulos egyéb videóit.
Na jó leirom hogy nekem semmi hiányérzetem nincs, szerencsére minden jól alakult. De nem gondolom hogy bárki kíváncsi lenne rá, főleg kérdezés nelkul.
És? A saját platformjukon azt közvetítenek amit akarnak. Nyilván azokat osztják meg amikre ők büszkék és amit ők értéknek tartanak. Engem egy ilyen poszt sem zavar.
Amennyiben téged igen, akkor egyrészt nézz magadba mert ennek oka van, másrészt megvan a lehetőséged arra, hogy ne kövesd őket, ha véletlenül sem botlanál beléjük akkor letiltsd őket és máris nem fogod látni a számodra irritatív tartalmaikat. De gondolom te élvezed ha ezen puffoghatsz és ezért nem lépted meg ezeket eddig, mérgezd csak a saját életedet.
Én nem értem, hogy ez miért ekkora probléma a számodra. Ha valaki olyan dolgokat oszt meg, ami téged nem érdekel, bánt, nem értesz egyet vele, akkor tovább görgetsz vagy kiköveted és a probléma meg van oldva.
Amúgy ilyen oldalak szerintem nagyon hasznosak babát tervezőknek, kismamáknak és újdonsült anyukáknak. Sok olyan témát, információt és tanácsot lehet találni az ilyen oldalakon, amik jól jöhetnek, mert azért azt lássuk be, egy gyerek nagyon sok új dologgal és változással jár, amibe mindenkinek (aki gyerekrt vállal) bele kell tanulnia.
Direkt megnéztem ezeket az oldalakat, amiket a kommentedben írtál és egyáltalán nem érzem azt, hogy dicsekednének vagy valamit is valaki orra alá akarnának dörgölni. Ők is megosztják az életüket az interneten, mind nagyon sokan mások is. Nekik most kisgyerekeik vannak és ez áll az életük közép pontjában, ezért a instagram oldaluk is ezt tükrözi.
De ahogy már írtam, ha nem tetszik neked ezeknek az oldalaknak a tartalma, akkor kiköveted őket és a probléma meg van oldva, ilyen egyszerű...
Szerintem is akit ez zavar, az találva érzi magát. En egy rossz “minek szült ez gyereket anya vagyok”, mert nem szoptattam. De engem marhára hidegen hagy mások szoptatás sztorija, mert engem ez a téma egyszerűen nem érdekel. Ahogy a csaszar kontra természetes szules se (természetesen szültem egyébként, bár gondolom ez se érdekel senkit 😀). Szóval szerintem ha nem érdekel a téma fel se tűnik ki mit hadovált össze.
En azon kacagok jókat, hogy vannak akik itt annyira belecsavarodnak 1-1 témába, hogy már a másikat a véleményükről felismerik 🤦🏼♂️ Sosem érdekelt ilyen melyen, hogy más mi a jó eget gondol dolgokról, hogy az írásait elemezzem és később felismerjem a szófordulatait.
Ha ikreket sikerülne szoptatnom, én is marhára büszke lennék magamra (egyszerre egyet is nehéz) és ha az insta lenne a mhelyem, ki is kiabálnám a nagyvilágnak. Nem ismerem az illetőt, de ez az infó pont olyan, ami hasznos lehet minden leendő anyának és kb. azt közvetíti: "ne add fel, menni fog".
Valami csak nincs rendben veled, ha ezt is személyes sértésnek veszed.
Elolvastam a kérdésed, már tudtam, hogy a Pixireről van szó...
Én meg marhára unom, hogy minden héten feltesztek róla egy kérdést, körülírva őt. Nem is követem, de innen megismetem... Nem unjátok? Tényleg ennyire szívetekre veszitek, hogy más szoptat? Hát ki nem szarja le.
Már szoptatás pártiak is vannak? He??
Azért legyen büszke rá, mert marha nehéz lehet ikreket szoptatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!