Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti férjetek is leszól bennetek...

Ti férjetek is leszól benneteket ha rossz napotok van?

Figyelt kérdés

Igen elég sűrűn van rossz napunk. Dackorszakos, egész nap hisztizik, örjöng folyton azt csinálja amit nem szabad. Fél éjszaka fent van a foga miatt, kb 2 órát alszok minden nap 16 hónapja. Igen délutánra már kiakadok főleg hogy van mikor délután sem akar aludni. Ki vagyok készülve teljesen. Vissza mentem volna már rég dolgozni de 2 hét múlva sérvműtétem lesz.

Férjem pedig mostanában sűrűn a fejemhez vágja hogy te csak kiabálni tudsz menj dolgozni majd itthon maradok én a gyerekkel... Mennék is ha a sérvem nem lenne. Nem tudom mit csináljak, nem mintha nem tudnám hogy nem jó ez így még ő is a fejemhez vágja támogatás helyett...

2020. febr. 2. 21:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%

Nem

De egy barátnőm férje is ezt csinálta.

Cseréltek...

4-5 hónapig bírta apuka..

Azóta nem szól be

2020. febr. 2. 21:16
 2/16 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem ülj le a férjeddel és nyugodt hangulatú beszélgetésben mond el ezt neki, amit ide leírtál és azt is, hogy segítsen pihenni.Semmi más bajod nincs minthogy fáradt vagy.Legalább hétvégén éjjel keljen ő hozzá, hogy te aludni bírj, esetleg menjenek is át másik szobába hogy tényleg ki tudd pihenni magad.

1-2 alkalommal szólt már a hangerőért nekem is.De nem ment el az esze, hogy cseréljen velem:D

2020. febr. 2. 21:34
 3/16 A kérdező kommentje:

Nem lehet vele beszélni, az meg hogy felkeljen legalább hétvégén ki van zárva...

2-es mint írtam 2 hét múlva lesz a műtétem...

2020. febr. 2. 21:39
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Aztán ha nem képes felkelni éjjel 1-2 napig hozzá, akkor ugyan hogy fog vele maradni otthon? Munka mellett te kelnél hozzá éjjel az ő elképzelése szerint?:D
2020. febr. 2. 21:41
 5/16 anonim ***** válasza:
85%

Nálunk már nagyobb a gyerek, de mikor 8-9 hónapos volt, kezdtem én is kiborulni. Bezártság, éjjel többszöri kelés, amit apja ritkán hallott meg. Egybefüggően max 3 órát aludtam naponta.

Amikor a férjem kezdte nem érteni, mi bajom van, mit kéne tenni, akkor mondtam el, hogy mit érzek és megegyeztünk egy 3 órás kimenőben. Elmentem fodrászhoz, egy óra múlva hívott, hogy ő már fél órája próbálja csitítani az üvöltő gyereket, de nem tudja. Eddig rám való tekintettel nem szólt, de már nincs ötlete. Vizes fejjel siettem haza, kb 10 perc alatt béke volt. Addig nem gondolta, mivel telik minden napom, de utána egy rossz nézése sem volt, ha ingerültebben reagáltam neki.

2020. febr. 2. 22:07
 6/16 anonim ***** válasza:
29%

Nem tudom ti miben “egyeztetek meg” feladat felosztás szempontjából.

De ha X ora munka után hazaérnék es egy sárkány üvölteni a gyerekemmel, velem vagy csak úgy a nagyvilágba, nekem sem lenne sok kedvem otthon lenni. Van, hogy az embernél elgurul a gyógyszer, de ha neked mar szol a férjed azért, mert kiabálsz, gondolom nem havi egyszer fordul elő. Biztos vagyok benne, hogy a férjednek is vannak hibai, az is lehet, hogy sza*t sem segít, de ha nem ültök le beszelni, valamint TE nem tudod kezelni az indulatodat meg a saját gyerekeddel sem, sok jót nem jósolok a jövőre. Az üvöltés a tehetetlenség/a feladás/az intelligens problémamegoldás hiánya. Arról nem beszélve, hogy hat ez a gyerekedre...

2020. febr. 2. 22:07
 7/16 anonim ***** válasza:
90%

Mi lesz, amikor megoperálnak? Ki fog gondoskodni a gyerekről, amig te lábadozol?

Szerintem a műtét előtti héten kezdheté apuka begyakorolni magát a teendőkbe.

2020. febr. 2. 22:19
 8/16 anonim ***** válasza:
89%

Férjem szerencsére nincs, de férfi családtag igen. Amikor pár napig nem tud dolgozni menni, kimozdulni (pl. karácsonyi időszak), már észre lehet venni rajta... Amikor ezt a hangulatot tetézi a gyerekem, akitől annyira nem lehet elfordulni, hogy megnyissa az ember a csapot és engedjen egy pohár vizet, bizony robbanni tudna. Na, ilyenkor szokta visszakapni tőlem a bszogatásait, illetve ezeket szoktam felemlegetni, amikor megjegyzést tesz.

Sok az ilyen férfi. "Férfi"... 1 hétig nem bírnák, amit mi, anyák egy (vagy több) nehezebb korszakát élő vagy alapból sem egyszerű eset gyerekkel. Vissza kell nekik szólni. Kíméletlenül, nem finomkodva. Ez a fajta csak abból ért. Vagy a nyakába sózni a gyereket x időre, hadd szívjon vele egy kicsit 😁

2020. febr. 2. 22:30
 9/16 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem meg total gyerekesek vagytok :) tamogassatok egymast az ovodas viselkedesben meg a celozgatasban, az marha felnottes, biztos oda meg vissza lesz tole a ferjetek, nagyon noies viselkedes. :)
2020. febr. 2. 22:34
 10/16 anonim ***** válasza:
83%

6

Azt a férjet ugyan ki várja haza, aki csak szemrehányást tud tenni és semmiféle kompromisszumra, segítségnyújtásra nem hajlandó a saját gyereke anyjával szembe?Legalábbis a kérdező azt írta se váltott felkelés,se megbeszélés nem működik.Ilyen alapon max egymás mellett élnek.A nőnek született egy gyereke, a férfinek meg úgy tűnik nem.:)

2020. febr. 2. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!