Kipróbáltátok már az oszkáros telekocsizást? Kinek mi a véleménye róla? Jó vagy rossz élmények értek benneteket?
en igen
azt hittem maganszemellyel utazok, egy kisebb auto volt meghirdetve
ami lett belole az egy kisbusz volt, rajtam kivul 4-5 utassal egy nem letezo ceg altal feketen alkalmazott soforrel
nem adtak szamlat, a kisbusz is ocsmany volt nagyon hangos
Legalább hússzor utaztam már velük, jó tapasztalataim vannak. Pontosak, olcsók. Nem vettem észre különbséget üzleti és magán felhasználó között. Az igaz, hogy ha beszélgetni akarsz, jobb a magán, ha meg csak bámulni ki a fejedből, akkor az üzleti.
Egyszer egy rendes sárga taxi jött, vicces is volt azzal menni 200 kilométert :D
Általában jó élmény volt. Egyszer egy sóher majommal utaztam, aki az ezeregy fokban nyáron nem volt hajlandó beindítani a légkondit, hiába célozgattunk rá, és majdnem megpusztultunk a hőségben.
Más zsugori barmok meg simán beültetnek hátra három személyt, akkor is, ha egymás tökén ülnek.
A jó élményekből jóval több van: olcsón, kényelmesen jutottam el a kívánt helyre, általában jófejek a sofőrök, gyakrabban volt kényelmes az út, mint sem, és általában a célállomáson egészen az úticélomig elvittek (kivéve Budapesten, ott ritkán, de ott úgyis van bérletem).
"kaptam már lenéző tekintetet miatta huszonéves plázapi...tól és negyvenes nőtől is."
Az lehet, hogy ezek a "lenéző tekintetek" csak a te fejedben léteztek a kisebbségi komplexusod miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!