Szoktátok úgy érezni ti is, hogy mindenki csak kihasznál benneteket? Ilyenkor mit lehet tenni, hogy ne legyen annyira rossz érzés?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 17:09
2/7 anonim válasza:
Emo vagy?
Mert ez az önsajnálat, amiből magadnak kell kijönni, nem segíthet senki...
4/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok emo. És nem hagyom magam kihasználni, csak rossz érzés, hogy csak erre-arra vagyok jó, nem pedig barátnak.
2010. ápr. 27. 17:32
5/7 anonim válasza:
Én ezt megoldottam azzal, hogy lesz@rok mindenkit, nem járok közösségekbe, sz@rrá ismétlem a mentalistát és a dr houset miközben mesterséges egot gyúrok magam köré és én használok ki mindenkit.
6/7 anonim válasza:
úgy mint az utolsó, én is hasonlóan csinálom. bár én alapból egoista vagyok és önző, mindig is lesz.rtam másokat..
7/7 anonim válasza:
ja nekem is van néha ilyen érzésem . hogy én néha kérek segítséget vagy kölcsön kérek valamit akkor " hátt....most..öö..haza kell vigyem " meg ilyen hülyeségek pedig mikor tőlem kérnek akkor én mindig adok mindent. de azért van egy pár aki nem ilyen még szerencse :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!