Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti férjetek is leszól bennetek...

Ti férjetek is leszól benneteket ha rossz napotok van?

Figyelt kérdés

Igen elég sűrűn van rossz napunk. Dackorszakos, egész nap hisztizik, örjöng folyton azt csinálja amit nem szabad. Fél éjszaka fent van a foga miatt, kb 2 órát alszok minden nap 16 hónapja. Igen délutánra már kiakadok főleg hogy van mikor délután sem akar aludni. Ki vagyok készülve teljesen. Vissza mentem volna már rég dolgozni de 2 hét múlva sérvműtétem lesz.

Férjem pedig mostanában sűrűn a fejemhez vágja hogy te csak kiabálni tudsz menj dolgozni majd itthon maradok én a gyerekkel... Mennék is ha a sérvem nem lenne. Nem tudom mit csináljak, nem mintha nem tudnám hogy nem jó ez így még ő is a fejemhez vágja támogatás helyett...

2020. febr. 2. 21:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%
Utolso, teljesen igazad van! De szerinted erre az a megoldas, hogy szivatjuk egymast es megjegyzeseket teszunk?
2020. febr. 2. 23:02
 12/16 anonim ***** válasza:
86%

Nálunk is dettó ugyan ilyen helyzet van.... Hozzá kell tenni nem ilyennek ismertem meg a férjem.... Mikor már kiakadok azon, hogy neki kellett a gyerek , ami már itt van, inkább minden mással foglalkozik, elmegy órákra csavarogni, haverozni, testverekkel találkozni, Playstationozni itthon... Munka után inkább kicsmazik és úgy jön haza pár óra múlva, és fogja magát elkullog a másik szobába cigizni meg telefont nyomkodni,minden köszönés nélkül és még a gyereket sem nézi meg, majd késő este beeszi a penész hozzám az ágyba mint aki jól végezte dolgát itthon is. És még én ne legyek kiakadva mikor egész nap én vagyok az üvöltő gyerekkel, hulla fáradtan, mert persze hogy én nekem kell felkelni éjjel is hozzá mikor felkel a gyerek....

Már hozzá vágtam üvöltve, hogy ő akarta annyira a gyereket, itt van de nem is foglalkozik vele, hogy azt sem tudja mi az a tápszer vagy hogy miből áll a gyerek napja, mert mikor itthon is van, akkor sem foglalkozik vele 5 percnél tovább és hogy nem Facebook apuka kell hogy legyen, nem a Facebookon kell szeretni azt a nyomorult gyereket, hanem élőben és hogy még nem ért meg arra hogy legyen egy gyereke és nem is érdemli meg...! Erre fogta magát és elviharzott, majd fél egy óra múlva megjött és látszólag foglalkozott vele...

..... minden csoda három napig tart!.....

2020. febr. 2. 23:36
 13/16 A kérdező kommentje:
Elhihetitek hogy én nem ezt akartam. Nem egy ilyen anya akartam lenni aki szinte idegbeteg lesz késő délutánra. Azt sem tudom hogy lettem ilyen amikor mindig is nyugodt voltam. Fogalmam sincs mi a bajom, nem tudom mi van velem. Tehetetlennek érzem magam. És őszintén úgy gondolom hogy ha ez a kis élet nem lenne, már én sem. Csak az tart életben hogy tudom hogy Ő csak rám számíthat. Ő a mindenem tényleg de nem tudom mi van velem. :(
2020. febr. 2. 23:36
 14/16 anonim ***** válasza:
88%
Itt az van, hogy a férjed és az enyém is azt gondolja hogy megcsinálta a gyereket akkor ennyi az ő részéről, és mi meg neveljük mert az a dolgunk. És ez a segítség hiányzik a férfi részéről, mert mindent egyedül csinálunk és persze hogy fáradtak és idegesek vagyunk.
2020. febr. 2. 23:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne ostorozd magad, senki sem ezt akarja... De amikor azt látja az ember, hogy a férfi élete ugyanúgy megy tovább; akkor eszik, amikor akar, akkor fürdik, amikor akar, akkor és annyit alszik, amikor és amennyit akar, bármit tud csinálni akadályoztatás nélkül, és nincs összezárva az üvöltő-őrjöngő gyerekkel, akkor persze, hogy ez lesz a vége. Én is sajnálom, hogy a gyerekemnek ilyen anya jutott, de nem tudok másmilyen lenni, amikor alapvető emberi szükségleteim nem elégülnek ki tartósan. Nálam az evés ilyen. Eü. okból napi 5, de inkább 6 meghatározott mennyiségű és minőségű étkezésre lenne szükségem. Napi 1, max. 2 mennyiségileg és minőségileg is teljesen szr jutott évekig, mert a gyerek nem hagyott. Volt, hogy estétől másnap estig semmit nem tudtam enni. Totál kész voltam. És közben tudtam, hogy emberünk reggelizik/tízóraizik a munkahelyén, ebédel is, majd hazajön, és a szemem láttára még uzsonna meg vacsora nyugodtan, kényelmesen, közben tv-t bambulgatva, totál leszrva, hogy én ettem-e már aznap. De a kutyára rendszeresen rákérdezett, hogy vittem-e ki neki kaját... Amikor pedig szóltam, akkor visszakérdezett, hogy hát miért nem ettem.

... szóval amíg ilyen fazonok vannak, és az anyák egyedül tolják végig a napokat, addig nincs min csodálkozni. Nem tesz jót a gyereknek, persze. De mit tudsz tenni érdemben? Semmit 😔

2020. febr. 3. 00:31
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Kialvatlanság. Tudományosan bizonyították, hogy az alvásmegvonás (a részleges is) szó szerint a legszelídebb emberből is szörnyeteget csinál. Kivétel nélkül mindenkit kiborít. Hónapok óta krónikus alváshiányban szenvedsz. Ezt csak azért írom, mert írtad, hogy nem tudod, mi bajod. Hát ez. Segítséget nem tudok, de a férjednek is meg kellene értenie, hogy ez a probléma. Nem lehet a gyereket nagymamához lepasszolni egy-két napra? Egyébként amikor sérvműtéted lesz, dumáld le az orvossal, hogy tartson bent pár nappal tovább, legalább ki tudod aludni magad.
2020. febr. 3. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!