Szerintetek vannak olyan anyák akik direkt azért hangsúlyoznak dolgokat (szülés, szoptatas stb.) hogy más anyákban rossz érzést keltsenek?
Direkt nem írom le a saját példáimat.
De én rengeteg helyen olvasom, hogy kihangsúlyoznak dolgokat hogy ő meddig szoptatott, hogyan szült stb. úgy hogy senki nem kerdezte. Ez mindenkinek a sajat elmenye. Miert kell odadorgolni más orra alá?
Instan rengeteg anyuka teszi fel au otthonszulos egyéb videóit.
Na jó leirom hogy nekem semmi hiányérzetem nincs, szerencsére minden jól alakult. De nem gondolom hogy bárki kíváncsi lenne rá, főleg kérdezés nelkul.
Nekem azt mondd már meg hogy mi a franctol teljesítmény az ikrek szoptatása? Mert ha tápszeres az könnyebb? Szerintem marhara nem buli minden egyes felkelesnel ki a konyhába kikeverni tapszerezni. Ezerszer egyszerűbb és praktikusabb a szoptatás. Ugyanez a szülésről is a véleményem. Szüléseim után már szaladtam a császárosokhoz képest. És ezzel kell dicsekedni? Számomra ez döbbenetes..
Amúgy a fatimapankanak ha sikerült volna szülnie 100% hogy abból is akkora műsort rendezne. Csak éppen nagy volt a szája hogy ő szülni fog, rájött ez nem így megy. Azóta rövidre zárta ezt a témát.
Megvan hozzá minden joga, hogy ne beszéljen arról ami nyomja a lelkét és az esetleges “kudarcairól” a saját oldalán. Nem tudom komolyan, hogy téged ezek miért zavarnak de rendkívül szánalomra méltó, hogy olyan embereket követsz akik nem adnak hozzá az életedhez hanem zavarnak de látszólag mégis mindent tudsz róluk. Neked nincs mit megosszál vagy mi a bajod?
Le merném amúgy fogadni, hogy megint a “Pixyre utáló fanclub” brigádból az egyik, Paraniki, a férje vagy Patricía tette fel ezt a kérdést mint az előző hatszáz ilyet... Megnézetném magamat egy pszichológussal mert ez a mánia már nem normális.
Biztos olyan könnyű dolog ikreket szoptatni, azért csinálják olyan kevesen. Nyilván nem melós.
Azt ha műsort csinált volna, ha sikerül természetesen? Akkor mi van? Komolyan, már ikreket szülni természetesen első szülésnél se lenne teljesítmény?
Hát magadat nezesd meg mert fogalmam sincs kikrol hadovalsz itt..
Na pont az ilyen nők a probléma akik a tok természetes dolgokat teljesítménynek érzik..
Nekem egy gyerekkel annyi tejem volt hogy tele volt a fagyasztó és már a csapba öntöttem mert senkinek nem kellett. Sokkal nagyobb teljesítmény számomra a tápszerrel kínlódni. Még jó hogy megszoptatja a gyerekét, szerencsére 2 melle van 2 gyerekhez, nem ötös ikrek. Az iker szülést sem tartom teljesítménynek. Hiszen a második baba pár percre születik, nem a nulláról kell kitágulni újra. Sokkal nehezebb lehetett Fatimának császár után ellátni a babákat. Szerencsére volt segítsége bőven. De azért nála iá feltűnő hogy papolt arról hogy ő természetesen fog szülni.. azt is az arcunkba tolta volna ha összejött volna.
És igen én úgy gondolom hogy ezeket nem kell világgá kürtölni 50x kb elég egyszer elmondani. Nálunk 3gyedul a férjemet érdekli ez és a nagymamákat kb.
Az ő esetükben pedig a több ezer embert érdekel a mondandójuk és az elveik, ők mind rányomtak az oldalukon a követés gombra miután szimpatizáltak a tartalmaikkal.
Az, hogy te a kutyát nem érdekled az a te dolgod de ezeknek a nőknek pont azért van annyi követőjük amennyi mert azokat az embereket érdekli amit megosztanak. Na meg persze vannak ilyen rosszindulatú emberek akik ki tudja miért követik őket, miközben szabad választásuk lenne, hogy akivel nem tudnak azonosulni annak ne nézegesség a tartalmait... Szerintem éld ki a frusztrációidat máshol ne idegen embereken.
Ameddig pedig nem szültél és szoptattál ikreket, addig jó lenne ha nem minősítgetnéd sem magát a jelenséget sem pedig azt aki ebben a cipőben jár miután fogalmad nem lehet arról, hogy ez milyen lehet maximum elképzelheted.
Kész röhej ez az ikres beakadásod.. még ha azon fesztiváloznál hogy amíg nem futottal 2 fele mikor totyogó korba lépnek..
Ezeknek volt normális tartalom az oldalukon de mióta anyák lettek, lett ilyen sláger ezek a témak..
Mivel halad az életük nekik is és jelenleg teljesen más a fontossági sorrendjük, az életvitelük stb? Talán egész életében ugyanazt a tartalmat kellene egysíkúan gyártania egy embernek? Ezt te sem gondolod komolyan, hogy soha ne mutassa meg pl a gyerekeit meg a velük kapcsolatos dolgait csak mert nem anyabloggerként kezdte.
Nagyon korlátolt ember vagy és hiába vergődsz itt, nem lesz igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!