Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit jelent számotokra az ha...

Mit jelent számotokra az ha egy gyerek kikap mert rossz?

Figyelt kérdés

Illetve manapság mi a divat hogy kap ki egy lány és hogy egy fiú ? ha rosszat csinál

Kort nemet írjatok

saját sztori is jöhet.

2020. márc. 3. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:
28%

Nekem szidás és ütés ugrik be.

Manapság nem kapnak ki a gyerekek(remélem)

2020. márc. 3. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:
22%

Nálunk sehogy

Nem is fenyegetem ilyesmivel.

Semmi értelme

1,5 éves

Van bünti...

Ami annyit jelent, hogy ha csúnyán játszik egy játékkal, elveszem pár napra

Vagy ha dobálózik az étellel, akkor nem kap a beígért nasiból...

Stb

Bevált

2020. márc. 3. 20:25
 3/6 anonim ***** válasza:
23%

2.

Vagyok lányomról van szó

A fiam még újszülött

32/nő

2020. márc. 3. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:
19%

Utálom ha valaki azt mondja egy gyerekre, hogy rossz. Nem a gyerek rossz, hanem a szülő hozzáállása. Vagy rossz megközelítése.

Ha a fiam mondjuk dobálja a játékokat, akkor megbeszéljük, hogy el fog törni és akkor nem lehet vele játszani, meg csúnya dolog. Nem vagyok híve a fenekeljük el, meg üssünk a kezére. Persze sokszor el kell mondanom, hogy valamit miért nem szabad, mert újra és újra megpróbálja, de amit elégszer mondok el az megmarad.

Egyszer nem azt csináltuk amit ő akart és nagyon haragudott, megcsípte a nyakamat. Mondtam neki, hogy ez anyának nagyon fájt, nagyon szomorú vagyok, hogy megcsíptél, nem szép dolog. Erre legörbült a kis szája és rögtön bújt és adott puszit. Aznap többször mutatta a nyakamat ahol megcsípte. Mondtam neki, hogy nem haragszom. Azóta sem fordult elő pedig akaratos kis lurkó.

2020. márc. 3. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:
20%
Az én lányom még nincs másfél éves, sosem rossz, de néha rossz dolgot csinál, persze. Például valami kemény tárggyal akarja ütögetni a tévét vagy a macskát, dobálja az ételt az asztalról. Ilyenkor "kikap", vagyis nem engedem neki ezeket csinálni, mondom, hogy ejnye, megpróbálom elmagyarázni, hogy miért nem szabad. Közben meg az ujjammal is szoktam mutatni, hogy ejnye, hát ezt már ő is eltanulta és mutogatja nekem vissza :D Remélem ennél komolyabb "kikapás" később sem lesz soha, az ütés vagy kiabálás nekem nem elfogadható nevelőeszköz, büntetéshez ő még kicsi.
2020. márc. 3. 21:41
 6/6 anonim ***** válasza:
77%

A kikapás nálam verést jelent.

2 és fél éves a fiam, volt már, hogy rácsaptam a kezére. Nem rendszeres de előfordul. Főleg ha bánt, fájdalmat okoz. Semmi hatása amúgy, utána ugyanúgy csinálja. A büntetés is csak pár percig hat.

Egy másfél éves nem érti a büntetést, az elrakott játékot meg elfelejti.

És igen is tud rossz lenne egy gyerek.

2020. márc. 4. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!