Sokan miért büntetik úgy a gyerekeket, hogy bezárják egy szobába, ha rosszak voltak?
Figyelt kérdés
2020. máj. 26. 14:31
1/50 anonim válasza:
én úgy büntetem h elküldöm bringázni :D
2/50 anonim válasza:
Mert régen szerettek a gyerekek kint lenni a többi gyerekkel. Játszani, bandázni, bringázni, pingpong-ozni, mászókázni, stb.
Akkor tényleg büntetés volt, ha nem mehettél ki.
Ma már valóban úgy kéne, ahogy az első írta :D
3/50 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy miért zárják be olyankor egy külön helyiségbe?
2020. máj. 26. 14:56
4/50 anonim válasza:
Én is beküldöm a szobájába, hog nézegessen könyvet.
Így, hogy külön van tőlünk, kizökken vagy le tud higgadni. És én is lehiggadok.😂
5/50 anonim válasza:
Ő is kizökken, meg én is lehiggadok attól, hogy nincs közvetlenül mellettem. Mindenki jobban jár így. Ha ott marad, és tovább hergel, akkor gond van.
Miért ne mehetne a szobájába? Mi baja lenne tőle???
6/50 anonim válasza:
Nem tudok olyanról, akit konkrétan bezárnak. Elvonul és elgondolkozhat, hogy miért volt helytelen, amit csinált.
7/50 anonim válasza:
Én is anno beküldtem a szobájába hogy gondolja át mit csinált, talán összesen 10 ilyen alkalom volt. Ma már ha behisztizik, maga megy a szobába, kidurcizza magát és jön vissza hozzánk 😀
8/50 A kérdező kommentje:
Márcsak amiatt is, hogy esetleg a szülő agya elborulhat vagy ő rosszul lehet, ha nincs bezárva a gyermek?
2020. máj. 26. 18:57
9/50 anonim válasza:
Sose tennék ilyet, nem értem én sem
10/50 anonim válasza:
Ha be hisztizik akkor én megyek ki a szobából és otthagyom azt mikor le higgadt akkor ki jön megölel és bocsánatot kér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!