Kérhetném azt a páromtól, hogy hagyja itt a gyerekeit miattam? Beszéljek a jövőről vele, vagy még ne?
A barátommal 5 hónapja együtt vagyunk, és tudom, hogy ez még nem nagy idő. Viszont én 3 év múlva végzek az egyetemen, és utána hazaköltözöm Amerikába. Kvázi már együtt élünk, heti egyszer alszunk külön. Nagyon szeretem, és ő is engem, de itt van ugye ez, hogy nem éppen két várossal messzebb költöznék...
Van két gyereke, 4 éves a kicsi, 7 éves a nagy. Jól kijövök velük, szeretnek és nem "gonosz mostoha" címen futok. Viszonylag sokat vannak velünk, nálunk. Ezért is fáj a szívem, mert akkor nem lesz majd random délutáni fagyizás, vagy hétvégi kirándulás, stb. Nem erőltetni akarom a költözést, de ha jön, akkor az itteni életét le kell zárnia, a munkájára mást keresni (vezető pozícióban van), beszélni erről a gyerekekkel, stb.
Szerintem ez egy teljesen felesleges kérdés.Gondolom vagy már annyira felnőtt, hogy ezt a témát a pároddal megbeszéld.Ha úgy érzed komoly a kapcsolat annyira a részedről.Nem, nem mi mondjuk meg hogy ez kérhető vagy sem.Beszélni akkor is lehet róla akár most is ha úgy gondolod feleslegesen nem akarod az idejét rabolni.(ergó te mész haza, ő meg mindenképp maradna, akkor feleslegesen ne vedd el tőle az időt, hogy találjon valaki olyat maga mellé, aki nem költözik sehova 3 év múlva, illetve a gyerekei sem vesztenek el olyan személyt az életükből, akivel évekig ,,jól megvoltak".)
Amúgy kár volt ez a ,,magyar mentalisás" beköpése.Egy szerelmes ember nem foglalkozik a ,,másokkal", főleg nem ,,mentalisással". Magamról tudom, mert voltam ilyen helyzetben:D Illetve nem tudom mit vártál, hogy ezért a beszólásodért simit kapsz a fejedre?Főleg úgy, hogy addig teljesen normális válaszokat is kaptál.
Nyilván a saját barátaitokat úgy választjátok meg a pároddal ahogy akarjátok, merthogy a körülményeket magad körül saját magad alakítod, aki előítéletes veled azt nem engeded magad mellé.Nyilván a barátaid sem azok veled(gondolom vannak magyar barátaid).Aztán nem kell mindenhol előadni, az én amerikából jöttem, nagyon menő vagyok és csodáljatok mint valami csodát és ámuljatok miért maradtam.Rengeteg olyan ember talált már hazára ebben az országban aki még csak nem is magyar szülőkkel rendelkezik.Közülük sok nagyon szeret itt lenni, sőt pozitív tapasztalatai vannak akár emberségből is.De ha szembeköpöd azt aki amúgy normálisan válaszol akkor ne várj megértést és kedvességet, mert ha veled tennék fordítva te se vágnál hozzá jó képet.
41 voltam.
A rosszindulat annak szól, hogy egyáltalán felmerül benned, hogy elköltöztesd őt a világ másik felére, ahonnan képtelen lenne meglátogatni a gyerekeit, csak max. ünnenapokon.
Nem irigység.
Egyébként tényleg korai ezen vekengened. 3 év rengeteg idő.
"de azért fontos, hogy hol élek, milyen emberek vesznek körül."
Igen, pontosan. De azért TE elvárnád a párodtól, hogy itthon hagyjon KÉT gyereket és a jó munkahelyét, az embereket,
a hazáját , MIATTAD. Mert ugye neked magától értetődő hogy majd Ő, meghozza az áldozatokat érted, te meg nem csinalsz semmit, csak folytatod az amerikai életedet tovább. Ez most így komoly? Nem irigyek vagyunk édesem, de neki több veszteni valója van mint neked, mégis neked vannak elvárásaid. Életszerű e hogy itt hagyjon mindent? Nem. Mert őt meg ide köti minden, mint téged odahaza. Ja bocs, csak neki itt van még 2 gyerek is, akinek az apjuk kellene legyen. Kicsit más a helyzet, nem gondolod? Talán nem irigység ha azt mondom, hogy ez a latasmodod gyerekességre vall.
Amúgy az is jo, hogy adod itt a jó anyucit, mikor valszeg a gyerekei 2 havonta látnák maximum az apjukat, de ugye neked ez nem baj. :)
Minden rosszindulat nélkül, szinte 0% esélyt sdok, hogy veled akarjon menni. Egy 36 éves jól kinéző, jól kereső férfi bármikor talál helyetted másik nőt. A gyerekeit nem fogja otthagyni az tuti. Nagyon naív vagy, ha ezt tényleg komolyan gondolod :)
Másik, hogy nem mindenki számára olyan vonzó ám az az Amerika. Én például semmi pénzèrt nem költöznék se oda, se máshová külföldre, nagyon jó nekünk itthon. Általában a csórók vannak így oda meg vissza a külföldtől...
Annyira gáz, hogy rögtön az irigységre fogod. Senkit nem erdekel, hogy apuék mennyit keresnek es hol fogsz élni, a te dolgod.
Az ellenszenv a kérdesednek szól amin még szerintem a te anyukád is felháborodna ha normális erkölcsi érzékkel bír. Ezt fogd már fel!
Ehhez a pénznek semmi köze...ha Amerikába mennél a krumpli földre kapálni akkor is ugyanezt gondolnàm.
Egyébkent sem ertem ha mar annyira be vagytok rendezkedve ott, akkor mit keresel itt?
Ott is vannak egyetemek es joval színvonalasak. Ismimnek a jogsit nem fogadták el Amerikába... a diplomát igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!