Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kérhetném azt a páromtól,...

Kérhetném azt a páromtól, hogy hagyja itt a gyerekeit miattam? Beszéljek a jövőről vele, vagy még ne?

Figyelt kérdés

A barátommal 5 hónapja együtt vagyunk, és tudom, hogy ez még nem nagy idő. Viszont én 3 év múlva végzek az egyetemen, és utána hazaköltözöm Amerikába. Kvázi már együtt élünk, heti egyszer alszunk külön. Nagyon szeretem, és ő is engem, de itt van ugye ez, hogy nem éppen két várossal messzebb költöznék...

Van két gyereke, 4 éves a kicsi, 7 éves a nagy. Jól kijövök velük, szeretnek és nem "gonosz mostoha" címen futok. Viszonylag sokat vannak velünk, nálunk. Ezért is fáj a szívem, mert akkor nem lesz majd random délutáni fagyizás, vagy hétvégi kirándulás, stb. Nem erőltetni akarom a költözést, de ha jön, akkor az itteni életét le kell zárnia, a munkájára mást keresni (vezető pozícióban van), beszélni erről a gyerekekkel, stb.

2020. máj. 20. 10:26
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
98%

Vannak, csak oda nem vették fel/arra nem volt pénz.

Nem lesztek már akkor együtt.

2020. máj. 20. 10:48
 12/66 anonim ***** válasza:
97%
Nyugodt vagyok. Te még röhejes. 5 hónapos a kapcsolat.3 év mulva költözöl. Mi a jó eget kell ezen most gondolkodni? Amúgy épeszű ember nem hagyja el a gyerekeit senki miatt.
2020. máj. 20. 10:51
 13/66 anonim ***** válasza:
90%
Biztos nem fogja itt hagyni a gyerekeit. Nem vagy te olyan különleges.
2020. máj. 20. 10:59
 14/66 anonim ***** válasza:
97%

Ahhoz nagyon beléd kell bolondulnia, hogy itt hagyja az egész életét, és egy idegen földrészre költözzön érted. Egyáltalán mi a garancia arra, hogy még együtt lesztek akkor?

Mondjuk nekem az sem világos, miért itt tanulsz, ha utálod az országot? Én soha nem tanultam más országban, de ha mentem volna, tuti oda, ahol jól érezném magam. De te tudod.

2020. máj. 20. 11:01
 15/66 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon korai ezen gondolkodni még, 5 hónap semmi.

Egy igazi szülő nem hagyná itt a gyerekeit, ezt azért ne felejtsd el, ők ugyanis nem pótolhatóak úgy, mint mondjuk a munka, szóval ha ragaszkodik hozzájuk, akkor ne nagyon számíts rá, de ez még messze van, ha egyáltalán eljuttok egy ilyen döntésig.

2020. máj. 20. 11:04
 16/66 anonim ***** válasza:
30%
Ahhoz képest, hogy amerikai vagy, hibátlanul írsz magyarul! Gratulálok neked! 3.év még nagyon messze van, addig még sok minden változhat. Rá érsz még ezen gondolkodni.
2020. máj. 20. 11:21
 17/66 A kérdező kommentje:

Otthon anyáékkal csak magyarul beszéltem mindig, plusz anyukám rengeteg könyvet olvastatott velem, vagy amíg nem tudtam olvasni, minden este magyarul olvasott meséket, kint is vannak magyar barátaink, ismerőseink, szóval így azért könnyebb volt. De az egyetemen angolul tanulok ettől függetlenül.

És nem tudom, miért kell rám/a kapcsolatunkra megjegyzéseket tenni (Nem vagy te olyan különleges pl.). Semmi rossz szándék nem áll a kérdésem mögött.

2020. máj. 20. 11:34
 18/66 anonim ***** válasza:
97%
Még nagyon korai. Lehet, hogy ő is csak azért van veled, mert tudja, hogy nem örökre szól a dolog.
2020. máj. 20. 11:38
 19/66 anonim ***** válasza:
65%
Pedig eléggé annak érzed magad, amerikai lány 🤣
2020. máj. 20. 11:38
 20/66 anonim ***** válasza:
14%

"Biztos nem fogja itt hagyni a gyerekeit. Nem vagy te olyan különleges.

" és társai kommentelők mit érzenek a nyilvánvaló maró irigységen kívül? Igen, van akinek jobb élete van és sikeresebb, többre viszi, szebb, jobb, el kell tudni fogadni. Miért hagyná el a lányt? Ha ezt írjátok, majd így lesz? Nektek pedig ettől jobb lenne? Olcsóbb lenne a marhapárizsi?

2020. máj. 20. 11:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!