Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kérhetném azt a páromtól,...

Kérhetném azt a páromtól, hogy hagyja itt a gyerekeit miattam? Beszéljek a jövőről vele, vagy még ne?

Figyelt kérdés

A barátommal 5 hónapja együtt vagyunk, és tudom, hogy ez még nem nagy idő. Viszont én 3 év múlva végzek az egyetemen, és utána hazaköltözöm Amerikába. Kvázi már együtt élünk, heti egyszer alszunk külön. Nagyon szeretem, és ő is engem, de itt van ugye ez, hogy nem éppen két várossal messzebb költöznék...

Van két gyereke, 4 éves a kicsi, 7 éves a nagy. Jól kijövök velük, szeretnek és nem "gonosz mostoha" címen futok. Viszonylag sokat vannak velünk, nálunk. Ezért is fáj a szívem, mert akkor nem lesz majd random délutáni fagyizás, vagy hétvégi kirándulás, stb. Nem erőltetni akarom a költözést, de ha jön, akkor az itteni életét le kell zárnia, a munkájára mást keresni (vezető pozícióban van), beszélni erről a gyerekekkel, stb.

2020. máj. 20. 10:26
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
95%

"gyereke lehet még bármennyi."

Lehet meglep de a gyerek egy élő, érző személy, nem olyan, hogy most már útban van, kidobom a kukába.

Vajon a kérdezőnek az effajta Magyar mentalítás nem tetszik? Mert mikor ilyen mondatokat olvasok nem Amerikába hanem a Holdra lőnèm ki legszívesebben magam...

2020. máj. 20. 12:07
 32/66 anonim ***** válasza:
4%
Mi tart vissza utolsó?
2020. máj. 20. 12:09
 33/66 A kérdező kommentje:
Ja, és most akkor tuti megkapom, hogy biztos egy rondaság vagyok és az exemet csak a pénzem/szüleim pénze érdekelte, azért volt velem!:DDD De kérlek, ne fárasszátok magatokat tovább, mert ez nevetséges. Felnőtt emberek vagytok, ne viselkedjetek már így.
2020. máj. 20. 12:09
 34/66 A kérdező kommentje:
Persze, én nem is azt szeretném, hogy a gyerekeivel soha többet ne beszéljen, ne lássa őket. Sőt, ha minden jól megy, és rendben lesz, ősszel mind a négyen meglátogatjuk a családomat kint, gyerekekkel együtt.
2020. máj. 20. 12:11
 35/66 anonim ***** válasza:
2%
Kérdező, ne magyarázkodj soha senkinek, ha igaz lenne amit állítanak se lenne hozzá semmi közük.
2020. máj. 20. 12:11
 36/66 A kérdező kommentje:

Csak valahol nevetséges és bosszantó ez a viselkedés, ráadásul felnőttektől. Mert ha valaki még 20-23 évesen irigykedik, azt mondom oké, megértem. Na de így?:D Mit tanít ez a gyerekeinek? Milyen értékeket ad át?

Meg látom, hogy nekik minden baj... Ha 20 éves párom lenne, és két munkahelyen dolgozna egyetem mellett, kollégiumban lakna, akkor abba kötnének bele. Ha nem lenne gyereke, akkor az lenne a bajuk. Stb. Semmi sem jó itt, úg érzem.

2020. máj. 20. 12:14
 37/66 anonim ***** válasza:
91%
Akkor neked valamelyik szülőd magyar?
2020. máj. 20. 12:16
 38/66 A kérdező kommentje:
Mind a ketten azok!:)
2020. máj. 20. 12:18
 39/66 anonim ***** válasza:
67%

Szóval szerinted is irigyek a válaszolók?

Kérdező, neked büszkeség egyetemistaként egy gyerekes 36 éves férfi???!

Vagy mire lennének irigyek? Hogy amerikai vagy? 🙈

2020. máj. 20. 12:20
 40/66 A kérdező kommentje:
Nem tudom, van, aki egy sima táskára is irigy. Ezt a rosszindulatot nem tudom mivel megmagyarázni, nem is szeretném. Én jól alszom így is, az meg nem érdekel, hogy veletek mi van. Ti miért foglalkoztok ennyire velem? Mi böki a csőrötöket?
2020. máj. 20. 12:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!