Egyedül nevelem 5 gyermekemet. Minden hónapban 120.000 ft-unk marad. Az apuka nem foglalkozik a gyerekekkel. A nagyszülők 300 km-re laknak. Próbálok munkát keresni, de nem vesznek fel sehova mert 5 gyermekem van. A polgármesteri hivatalba már voltam, de azt mondták menjek el dolgozni. Voltam a védőnőnél mert sokan mondták ők gyűjtik a használt ruhákat, de sajnos nálunk nem gyűjtik. Honnan kérhetnék segítséget?
Mire marad 120 ezer forintotok? Miből? Mert ha az marad kajára az nem rossz. Gyerektartást kapsz?
2014. febr. 18. 20:52
2/19 anonim válasza:
Családsegítő?
Amugy a 120 ezer az nem rossz, nálunk 3 gyerek mellett marad 40 ezer.
2014. febr. 18. 20:56
3/19 anonim válasza:
Mire mindent kifizetsz akkor marad 120?
Egyébként önkormányzatra bemész, kérsz nyomtatványt lakásfenntartási támogatáshoz, az is pár ezer havonta.
Gyerektartást nem kapsz? Ha nem menj be a családsegítőbe van ingyenes jogi tanácsadás, segítenek elkezdeni a gyerektartás elindítását.
2014. febr. 18. 21:02
4/19 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de amikor 5 gyereket szültél, akkor mire gondoltál, hogy fogsz majd ennyi gyerek mellől elmenni dolgozni? Persze gondolom egy csomó csak úgy becsúszott és nem lett volna szíved elvetetni, meg milyen gyönyörű dolog az anyaság, hidd el másnak is csoda megélni a gyermekszületését, csak mások előtte gondolkodnak.
2014. febr. 18. 21:04
5/19 anonim válasza:
Ha nem dolgozol, akkor honnan van annyi bevételed, amiből - ha jól értelmezem, némi kiadás után - még megmatad 120 ezer ft?
2014. febr. 18. 21:05
6/19 anonim válasza:
Mekkora a legkisebb? Falu? Város? Nem lehetne valahogy a nagyszülőkkel egy helyen lakni? csere?
2014. febr. 18. 21:08
7/19 anonim válasza:
Szia!
Írd ki a számlaszámod! Páran biztos utalnak rá! Sok itt a segítőkész ember...
2014. febr. 18. 21:42
8/19 anonim válasza:
Facebook-on vannak csoportok, ahol ingyen elvihető dolgokat ajánlanak fel, ott esetleg próbálkozhatsz.
2014. febr. 18. 21:58
9/19 anonim válasza:
Sajnalom a gyerekeket. De nem ertem hogy lehet valaki ilyen felelotlen. Ot gyerek apa nelkul a semmire.
2014. febr. 18. 22:58
10/19 anonim válasza:
munkaügyi központból? fejvadász cégtől?
nem koldulni kell hanem munkát szerezni. szerintem mondjuk egy tescot pont nem érdekli, hogy 5 gyerekedet passzolod le, hogy feltakarítsál. biztos nehéz találni, de azért nem lehetetlen. a másik meg, hogy ha a nagyszülők messze vannak, akik ugye segíteni tudnának ha jól értem, neked meg ott nincs munkád ahol éltek, akkor költözzetek el a nagyszülőkhöz közel...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!