Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Honnan kérhetnék segítséget?...

Honnan kérhetnék segítséget? Üdv: 5 gyermekes anyuka

Figyelt kérdés
Egyedül nevelem 5 gyermekemet. Minden hónapban 120.000 ft-unk marad. Az apuka nem foglalkozik a gyerekekkel. A nagyszülők 300 km-re laknak. Próbálok munkát keresni, de nem vesznek fel sehova mert 5 gyermekem van. A polgármesteri hivatalba már voltam, de azt mondták menjek el dolgozni. Voltam a védőnőnél mert sokan mondták ők gyűjtik a használt ruhákat, de sajnos nálunk nem gyűjtik. Honnan kérhetnék segítséget?
2014. febr. 18. 20:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Miből marad ennyi és mire? Mit vontál már le belőle?

Ha úgysincs munka, jó ötlet lehet a nagyszülőkhöz közel költözni, ha találsz egy jó albérletet, még nyehetsz is, és ha csak pár órát, de talán tudsz dolgozni is.

2014. febr. 19. 03:10
 12/19 anonim ***** válasza:
50%
Kedves kerdezo ha jol ertem ruhákra van szükséged? Harom eves vagy kisebb lany ruhakat tudok küldeni. Irj privit.csak az kovezzen aki nem 'bűnös'...kioktatni valakit mert őt gyereke van...Istenem hol tartanak egyesek....
2014. febr. 19. 07:29
 13/19 anonim ***** válasza:
12-es: ezt miből érted? A kérdésből semmi nem derül ki, csak az, hogy a védőnőnél nem gyűjtenek ruhát, ezen kívül semmit nem tudtunk meg a kérdezőtől. Azért aki feltesz egy kérdést, vagy kérést az a minimum, hogy válaszol a feltett kérdésekre, ez az egyik, a másik pedig, hogy nehogy már mi legyünk a hibásak, mert valaki 5 gyerek mellett nem talál munkát. Azért 5 gyerek nem lesz csak úgy véletlenül, és nem egy általános jelenség.
2014. febr. 19. 07:40
 14/19 anonim ***** válasza:
Miután minden számlát kifizettél, így marad 120000? Mert ha igen, akkor nem értem miért panaszkodsz. Egyébként ha a saját megélhetésed is gondot okoz, akkor miért vállaltál 5 gyereket?
2014. febr. 19. 07:42
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerény véleményem szerint ez egy óriási kamu kérdés.

Ugyanaz írhatta ki tegnap este, aki "mindig a kiságyban felejti a 9 hónapos gyerekét, és csak este jön rá, hogy csak enni meg pelenkázni vette ki". Törölték is, aztán nemsokára megjelent ez.

És szerintem a "gyerekem miért csak az én pizsamámban hajlandó aludni" című is tőle származik.

2014. febr. 19. 08:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért jók az ilyen kamu kérdések. Igazad van ez a pizsamás, meg kiságyas is hasonló stílusú volt, de vajon mi a célja ezzel a kérdezőnek?
2014. febr. 19. 09:01
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát, vagy zakkant a lelkem, vagy nagyon unatkozik.
2014. febr. 19. 09:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egyáltalán nem biztos, hogy kamu.
2014. febr. 19. 09:28
 19/19 anonim ***** válasza:
5 gyerek? :D
2014. febr. 19. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!