Sportdirect.hu Kérhetnék egy kis segítséget?
Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni a lánykámnak ruhákat, cipőket, mert hihetetlen jó áron vannak. Hogy megy a szállítás? Mennyi idő,mire megérkezik? Szokott valaki innen rendelni? Köszönöm!2013. szept. 12. 08:36
1/7 anonim válasza:
szia! én szoktam rendelni, legutóbb kedden rendeltünk és péntekre itt volt. Azt hiszem összeghatár van, 120E ft alatt 3000párszáz ft a szállítás, felette meg 6000párszáz. Jó minőségűek és mindig pontos méret jön, csak azt nézd majd mindig, hogy angolban melyik méret kell neked!
Fizetni dombornyomott kártyával tudsz, és utalástól számítva 3 nap szokott lenni, a DHL hozza a csomagot, de nyomon lehet követni, hogy mikor merre jár!
Ha van még kérdés, írj csak :)
2/7 A kérdező kommentje:
Huh, köszi! A szállításban benne van már a vám költség is? Akkor ez nagyon szuper! Köszönöm! :)
2013. szept. 12. 09:10
3/7 anonim válasza:
Szia!
Mi is rendeltünk pár gyerek pólót és felnőtt sportcipőt. Nagyon jó cuccok,gyorsan itt voltak. 2400 ft volt a posta.
4/7 anonim válasza:
igen, ebben a szállítási költségben minden benne van! viszont most már egy db 300ft-os cuccnál is 3000valamennyi a szállítás... :)
6/7 anonim válasza:
ha nem is vám (nem tudom, hogy megy), de valakik valahol mindig kibontják a csomagokat, mert az összes nylon széttépve érkezik - minden termék megvan és sértetlen, csak azért írom, hogy valahol tuti átnézik!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem is tudom, valaki mondta a vámköltséget... én nem nagyon vagyok jártas ilyesmiben. Inkább üzletekben szoktunk vásárolni, de ez annyira olcsó, hogy most megpróbálunk innen vásárolni. Remélem minden rendben lesz! Szép napot mindenkinek! :)
2013. szept. 18. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!