Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Névválasztásban kérhetnék kis...

Névválasztásban kérhetnék kis segítséget?

Figyelt kérdés
Vezetéknév: Gál. A következőkben gondolkodunk: Szófia (nekem ez tetszik a leginkább), Amália, Kornélia, Dorottya. Melyik lenne jobb a vezetéknévhez? Csak egy neve lesz a kislánynak és csak ezek jöhetnek szóba.
2012. okt. 19. 22:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Dorottya
2012. okt. 19. 22:25
 2/13 anonim ***** válasza:

Kornélia.

A fülemnek ez a legkellemesebb ritmikailag. Racionális érvem meg az, hogy a rövid vezetéknévhez hosszú keresztnév a jó.:)

2012. okt. 19. 22:27
 3/13 anonim ***** válasza:
Az Amália szerintem nagyon gáz.
2012. okt. 19. 22:28
 4/13 anonim ***** válasza:
A Szófiával nagyon színtelen lenne a hangzása,mert nincs benne zöngés mássalhangzó.Ebből a szempontból a Dorottya illik hozzá leginkább,bár szívem szerint a Zsófiát javasolnám:)
2012. okt. 19. 22:30
 5/13 anonim ***** válasza:
Szófia nagyon szép, mondjuk nekem a Zsófi is tetszik. Az Amália tényleg nagyon gáz.
2012. okt. 19. 22:30
 6/13 anonim ***** válasza:

Igen, az összecsengése miatt. GÁLaMÁL :) Biztos legtöbben a második szótagra teszik a hangsúlyt kimondáskor, és nem az elsőre.

Amúgy a "G" zöngés...:P

2012. okt. 19. 22:37
 7/13 anonim ***** válasza:
Amália semmiképp sem. Dorottyával kellemes.
2012. okt. 19. 22:40
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem tetszik az Amália, a Szófia nagyon idegen inkább akkor Zsófia, de még így sem passzol a Gálhoz. Gál Kornélia, Gál Dorottya .... hmmmmm.... Gál Dorottyára szavaznék.
2012. okt. 19. 22:40
 9/13 anonim ***** válasza:
Tényleg zöngés.Késő van:)
2012. okt. 19. 22:42
 10/13 anonim ***** válasza:

Amáliát felejtsétek el, olyan mint az Anália...

A Dorottyán kívül egyik név sem illik a Gál vezetéknévhez, úgyhogy én is arra szavazok, de szerintem gondolkozzatok még más neveken...

2012. okt. 19. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!