Névválasztásban kérhetek egy kis segitséget?
Segítenétek, hogy jol döntöttem_e vagy van jobb is?
Kisfiut várok és már régen eldöntöttem, ha egyszer kisfiam lesz akkor Ádámnak fogják hívni. De a baráti házaspárnak hamarabb lett és el vették a nevünket, nekik is kisfiuk lett és ő is Ádám. De valószínü. hogy sokat lesz együtt a két gyerek ezért elgondolkodtam, hogy talán mégsem Ádám legyen. Szerintetek? Jakab a vezeték név.
A Dávid sem jó, mert a tesóménak ez a neve. De nagyon tetszi, viszont az Ákos nem tetszik.
Kétnevet meg nem akarok adni neki. Elég abbol egy is csak jó legyen.
Mióta tudom , hogy kisfiu, a nevén szólitom ha beszélek hozzá. Én is ugy gondolm, hogy az első gondolat mindig a jó.
De várok még ajánlatokat, hátha, valamelyik név mégis megtetszik.
Köszönöm az eddiggi válaszokat.
A Máté sem jó, mert van a családban.
Sorolom, hogy milyen nevek vannak a családban , ami már foglalt. Máté, Dávid, Bálint, László.
Mindenkinek kisfia van.
Én maradnék az Ádámnál.
Egy ismerős hasonlóan volt, mint te, csak egy másik névvel. Az ő egyik ismerőse is azt a nevet adta a gyerkőcének, amit ő akart. Ezért választott másik nevet. Szereti a a nevet, amit választott, meg minden, de azt mondja, hogy ha újra nevet kéne választani, akkor mégis az elsőt választaná...
Úgyhogy szerintem maradj az Ádámnál, mert lehet, hogy később megbánod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!