Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Névválasztásban kérhetek egy...

Névválasztásban kérhetek egy kis segitséget?

Figyelt kérdés

Segítenétek, hogy jol döntöttem_e vagy van jobb is?

Kisfiut várok és már régen eldöntöttem, ha egyszer kisfiam lesz akkor Ádámnak fogják hívni. De a baráti házaspárnak hamarabb lett és el vették a nevünket, nekik is kisfiuk lett és ő is Ádám. De valószínü. hogy sokat lesz együtt a két gyerek ezért elgondolkodtam, hogy talán mégsem Ádám legyen. Szerintetek? Jakab a vezeték név.

2011. dec. 3. 18:44
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
44%
Ákos, Dávid?
2011. dec. 3. 18:48
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne baj,ha mindkét gyerek Ádám lenne? Becézzétek másképpen őket,Ádi,Ádámka,Ádika stb.
2011. dec. 3. 18:52
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Mivel régi álmod volt az Ádám, így én a helyedben nem mondanék le róla. Ha másnem, hát második névnek mindenképp adnám.
2011. dec. 3. 18:52
 4/25 anonim ***** válasza:
Én emiatt biztos nem választanék más nevet, ah ez lenne a kedvenc. Nem biztos hogy egész életükre szoros kapcsolatban lesznek egymással.
2011. dec. 3. 18:53
 5/25 anonim ***** válasza:
Szerintem se mondj le róla! Nekem még a Kristóf is tetszik.
2011. dec. 3. 18:55
 6/25 zkriszti3 ***** válasza:
Áron,Zoltán,Marcel,Dániel
 7/25 A kérdező kommentje:

A Dávid sem jó, mert a tesóménak ez a neve. De nagyon tetszi, viszont az Ákos nem tetszik.

Kétnevet meg nem akarok adni neki. Elég abbol egy is csak jó legyen.

Mióta tudom , hogy kisfiu, a nevén szólitom ha beszélek hozzá. Én is ugy gondolm, hogy az első gondolat mindig a jó.

De várok még ajánlatokat, hátha, valamelyik név mégis megtetszik.

Köszönöm az eddiggi válaszokat.

8/25 anonim ***** válasza:
Máté, Levente
2011. dec. 3. 18:58
 9/25 A kérdező kommentje:

A Máté sem jó, mert van a családban.

Sorolom, hogy milyen nevek vannak a családban , ami már foglalt. Máté, Dávid, Bálint, László.

Mindenkinek kisfia van.

2011. dec. 3. 19:04
 10/25 anonim ***** válasza:

Én maradnék az Ádámnál.

Egy ismerős hasonlóan volt, mint te, csak egy másik névvel. Az ő egyik ismerőse is azt a nevet adta a gyerkőcének, amit ő akart. Ezért választott másik nevet. Szereti a a nevet, amit választott, meg minden, de azt mondja, hogy ha újra nevet kéne választani, akkor mégis az elsőt választaná...

Úgyhogy szerintem maradj az Ádámnál, mert lehet, hogy később megbánod...

2011. dec. 3. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!