Névválasztásban kérhetek egy kis segitséget?
Segítenétek, hogy jol döntöttem_e vagy van jobb is?
Kisfiut várok és már régen eldöntöttem, ha egyszer kisfiam lesz akkor Ádámnak fogják hívni. De a baráti házaspárnak hamarabb lett és el vették a nevünket, nekik is kisfiuk lett és ő is Ádám. De valószínü. hogy sokat lesz együtt a két gyerek ezért elgondolkodtam, hogy talán mégsem Ádám legyen. Szerintetek? Jakab a vezeték név.
Hát én is maradnék az Ádám mellett!
Az unokatesóméknak tetszett a Máté, de nem adták, mert a szomszédgyerek is az lett. Aztán 2 év múlva elköltöztek!
Nekem régóta tetszik a Tamás, de az ismerőseink azt mondták, hogy a 3. fiúk Tamás lesz. Na akkor elkezdtük férjjel ötletelni: Benedek, Máté, Miklós, Andor....
A héten megszületett a baba és Zalán lett:)Szóval, nem kérdés, hogyha megint fiú van a pocakomba mi lesz a neve!
Sziasztok!
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát!
A férjemnek is ez tetszik a legjobban és miután megtudtuk, hogy jön a baba onnantol Így hívtuk őt. Pedig akkor még nem is tudtuk, hogy kisfiu. Ahogy írta az egyik válaszoló ez a név nem csak tetszik hanem a pocakomban egy Ádám lakik.
Igaz megkérdezték, hogy nem sértődünk-e meg ha az ő kisfiukat is így fogják hívni, akkor azt mondtam, hogy nem. Nekünk csak lombikkal lehetett volna aztán még is sikerült természetes uton , nekik meg elsőre , ahogy kigondolták. Akkor nem foglakoztam ezzel, mert már azt hittem, hogy nekünk soha nem lesz.
Nem változtatok mostmár , mert nagyon megbánnák szerintem.
Jakab Attila? Nekem tetszik, és ráadásul a nődokimat is így hívják. :-)
Nekem nagy álmom a Mátyás név volt, a fiamat így is hívják. Ha tetszik az Ádám, akkor ne mondj le róla!
Utolsó előttinek Se a Mátyás se az Attila nem jöhet szóba nálam. A férjem elődjét Mátyás Attilának hívták. Ez viccesen jött össze. Elég szük a kör, ugyhogy marad az Ádám, ehez a névhez nem is kötődik senki legalább.
Köszönöm a hozzászólásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!