Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Névválasztásban kérhetek egy...

Névválasztásban kérhetek egy kis segitséget?

Figyelt kérdés

Segítenétek, hogy jol döntöttem_e vagy van jobb is?

Kisfiut várok és már régen eldöntöttem, ha egyszer kisfiam lesz akkor Ádámnak fogják hívni. De a baráti házaspárnak hamarabb lett és el vették a nevünket, nekik is kisfiuk lett és ő is Ádám. De valószínü. hogy sokat lesz együtt a két gyerek ezért elgondolkodtam, hogy talán mégsem Ádám legyen. Szerintetek? Jakab a vezeték név.

2011. dec. 3. 18:44
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Valószínü igazatok lesz!

Ádám lesz , ez tetszik a legjobban.

2011. dec. 3. 19:25
 12/25 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam Ármin, de tetszik még az Áron is, ha már Á betűs....:)

Most kislányunk lesz, de ha fiú lett volna, Dorián lett volna.

2011. dec. 3. 19:25
 13/25 anonim ***** válasza:

Én nem adnám azt a nevet, amit már "ellőtt" más. Nálam fontos volt, hogy ne legyen a családban, Baráti és ismeretségi körben olyan név, mint amit a gyerkőcöknek adunk.

Az én fiam Botond, és még jópár B betűs név tetszik ,de nektek azok nem jók. Az Áron, amit ajánlottak passzolna.

2011. dec. 3. 20:47
 14/25 anonim ***** válasza:
Szerintem passzol hozzá a Mátyás is!Az nem tetszik?Matyi...Matyika ..olyan édes név:)
2011. dec. 3. 20:48
 15/25 anonim ***** válasza:
az egyik ismerősöméknél Dáriusz a fiúcska. nekem tetszik. Az én kisfiam Csongor, de szemeztem az Ábellel is. Bár a helyedben nem adnék más nevet. Viszont az a baráti házaspár szégyellheti magát, szerintem ez olyan csúnya dolog.
2011. dec. 3. 21:15
 16/25 anonim ***** válasza:

Maradj az Ádámnál.

Az osztályban, oviban, munkahelyen is lesznek más Ádámok, tök mindegy. Hiába lesznek sokat együtt, úgyis mindegyik tudni fogja majd, hogy kinek szóltok éppen.

2011. dec. 3. 21:16
 17/25 anonim ***** válasza:
Vagy az Ábel és Áron is ugyanolyan frankó nevek mint az Ádám, de ha az Ádámnál maradsz, és úgy érzed Ádám lakik a pocakodban - akkor meg ne mondj le róla! :)
2011. dec. 3. 21:48
 18/25 anonim ***** válasza:

Nálam ugyanez a helyzet, csak lány névvel és a legjobb barátnőmmel szeretnénk ugyanúgy nevezni a csajokat.

Egyikőnk sem változtatja meg a leendő kislánya nevét, mivel nem állandóan együtt lesznek, de ha meg mégis kit érdekel hogy ugyanúgy hívják őket?

Én tuti maradnék az Ádám mellett!

2011. dec. 3. 22:38
 19/25 anonim ***** válasza:
43%

vegigolvastam, elso kerdesem: a férjed mit mond?

egyébként én sem adnám az Ádámot. Tudom mekkora nyomás a név, a fiamnak relative hamar lett neve (apa kitalálta, hogy legyen Konrád, nekem meg tetszett, nincs a kornyeken, es nem is ismerek), de most terhes vagyok egy kislannyal, 27 hetes vagyok, és szegénynek még mindig nincs neve (a Szófia az egyetlen, amit nem lőtt le egyikünk sem, hogy nem jó, de nem érzem az "igazinak".)

Én azt mondom, hogy CSAK akkor legyen Ádám, ha érzed, hogy az az igazi, és nem "csak" tetszik. Nem tudom jól megfogalmazni, a fiamnál éreztük mindketten, hogy Konrád, most hiába tetszik mindkettőnknek a Szófia, valahogy nem az igazi,"csak" tetszik.

Elég bénán tudtam csak megfogalmazni, de remélem érted!

2011. dec. 3. 23:05
 20/25 anonim ***** válasza:
Nekünk ugyan kislányunk lesz,de vagy Balázs vagy Gergő lett volna ha fiú..bár a Balázs nektek nem lenne a legjobb a Jakabhoz!
2011. dec. 4. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!