Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kérhetném azt a páromtól,...

Kérhetném azt a páromtól, hogy hagyja itt a gyerekeit miattam? Beszéljek a jövőről vele, vagy még ne?

Figyelt kérdés

A barátommal 5 hónapja együtt vagyunk, és tudom, hogy ez még nem nagy idő. Viszont én 3 év múlva végzek az egyetemen, és utána hazaköltözöm Amerikába. Kvázi már együtt élünk, heti egyszer alszunk külön. Nagyon szeretem, és ő is engem, de itt van ugye ez, hogy nem éppen két várossal messzebb költöznék...

Van két gyereke, 4 éves a kicsi, 7 éves a nagy. Jól kijövök velük, szeretnek és nem "gonosz mostoha" címen futok. Viszonylag sokat vannak velünk, nálunk. Ezért is fáj a szívem, mert akkor nem lesz majd random délutáni fagyizás, vagy hétvégi kirándulás, stb. Nem erőltetni akarom a költözést, de ha jön, akkor az itteni életét le kell zárnia, a munkájára mást keresni (vezető pozícióban van), beszélni erről a gyerekekkel, stb.

2020. máj. 20. 10:26
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
82%

Ki a sikeres?

Aki az egyetemes évei alatt egy két gyerekes apukát talált csak magának? Ugyan már 😂

2020. máj. 20. 11:46
 22/66 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam annak, de tény és való, hogy ez rendhagyó szituáció. Gondolom ebben a kategóriában felnőtt (?) anyák válaszolgatnak leginkább, szóval ez a rosszindulat nem tudom, mire fel van felém. Mi a bajotok? Magatokkal nem vagytok elégedettek?
2020. máj. 20. 11:47
 23/66 anonim ***** válasza:
13%
És miért fáj neked? Félsz, hogy a tiéd is elhagy egy fiatalabbért? Ne aggódj, ő biztos nem felsővezető, mint a kérdező párja. Ilyen lányért biztos nem hagy el, maximum valami falusi menyecskéért. :P:)
2020. máj. 20. 11:48
 24/66 A kérdező kommentje:
Kedves, neked mi közöd van a párkapcsolatomhoz? Vagy hogy kit találok magamnak? Ilyen szintű rosszindulattal és frusztrációval nem tudok mit kezdeni. De inkább itt vezesd le, mint a gyerekeiden... Ez még tényleg jobb, mert rólam ez lepereg és csak jót röhögök rajtad.
2020. máj. 20. 11:49
 25/66 anonim ***** válasza:
87%
Mire legyek irigy, hogy leakasztott egy 2 gyerekes családapát? Köszi jol megvagyok a 2 gyerekemmel meg az apukájukkal aki igaz nem felsővezető, de legalább biztos vagyok benne hogy nem hagyná el a gyerekeit egy másik nőért. Irigység... hagyjuk màr mire legyek irigy? A pénzre? Nem szűkölködünk,de a kérdés lényege nem ez. Vannak ennél fontosabb dolgok is...
2020. máj. 20. 11:55
 26/66 anonim ***** válasza:
82%

Irigy? Mire? Arra hogy egy családapát tudott összekaparni magának a legszebb éveiben?

Nyilvánvaló ha nem egy vezető, hanem egy gyári három műszakos melós apuka lenne két gyerekkel a pasas, akkor nem is lenne vele a kérdező.

2020. máj. 20. 11:58
 27/66 anonim ***** válasza:
4%

Biztos a kérdező párjának exe is ezt gondolta, aztán hopp, mégis. :))

Többszörösen is kibújt a szög a zsákból.

Amúgy a kérdésre még nem válaszoltam, szerintem hülye lenne nem kimenni, felsővezetőként biztos van annyira agilis és talpraesett, hogy ott is megtalálná a számításait, más akadályt a munkán kívül nem tudok elképzelni, gyereke lehet még bármennyi.

2020. máj. 20. 11:59
 28/66 anonim ***** válasza:
88%
Gazdag és öreg pasi... Biztos szerelmes.
2020. máj. 20. 11:59
 29/66 anonim ***** válasza:
92%

Biztos a kérdező párjának exe is ezt gondolta, aztán hopp, mégis. :))

Semmi közöm nincs a kérdező párjához és hozzád sem.Biztos meglep, de hiszem és tapasztaltam(om) a jó házasságot, ahol az emberek valóban becsülik egymast es szeretik a gyerekeiket.

De hát ki mit hoz otthonról igaz?

2020. máj. 20. 12:03
 30/66 A kérdező kommentje:

Nektek mi a bajotok?

Már 2 éve elvált, amikor mi találkoztunk. Egy szórakozóhelyen. Nem volt ráírva, hogy van 2 gyereke, és exfelesége. A bankszámlán lévő összeg sem volt a homlokán. Csak egy jól kinéző férfi volt, akivel kellemesen beszélgettünk egész este egy üveg bor mellett.

Nem öreg egyáltalán, 36 éves. Vagy akinek gyereke van, az rögtön ássa is el magát, minek ismerkedjen?!

Nekem van pénzem, van autóm, lakásom. Nem szorulok rá arra, hogy ő nekem bármit is adjon. Sosem ez érdekelt, az előző kapcsolatomban a barátom a Telekomnál dolgozott az egyetem mellett, és 3 barátjával lakott együtt... Sőt, a szüleim fizették neki is a repjegyét, amikor kiment velem. Mégis nagyon jó volt a kapcsolatunk, és a pénz sosem volt köztünk téma. Szerencsés vagyok, amiért a szüleim úgy élnek, ahogy és tudnak támogatni még most is. De ha ez nem így lenne, akkor én is elmennék szépen dolgozni, nem azt várnám, hogy valaki eltartson és pénzt adjon. Undorító, amit pár ember itt művel.

2020. máj. 20. 12:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!