Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti mindennap sminkeli...

Anyukák! Ti mindennap sminkelitek magatokat gyerkőc mellett?

Figyelt kérdés
Én pl csak akkor ha aznap megyünk boltba vagy itthon van párom,neki érdemes jól kinéznem :-)
2010. júl. 29. 12:56
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
59%

szerintem "rosszul" tetted fel a kérdést, talán így kellett volna: miért látni ennyi igénytelen lestrapált anyukát?...na persze ez olaj lenne a tűzre....

De miért van az h itt mindenki azt írja, h smink nélkül is igényes és amúgy rengeteget időt fordít a külsejére, ha meg bemész egy bevásárló kp-ba olyan nőket látsz akik árnyékai annak amik lehetnének.

Kegyetlen dolog és undorítónak tartom, mikor ott sétál apu anyuval és a gyermekkel és apu utánam fordul meg, mert anyu finoman szólva most kelt ki az ágyból....

Abban igazat adok h a smink csak egy eszköz, nem feltétlen kell alkalmazni, de pl hajat belőni nekem hosszabb idő és ha már lófarok, akkor legalább egy kicsi smink......

Én modellkedtem és ott megtanítottak sminkelni és belém 16 évesen nevelték a nőiességet, aminek tetszik vagy nem, de része a smink, csak figyelj meg egy embert aki sose sminkeli magát és egy nap feltesz egy kis spirált, hatalmas változás.....

2010. júl. 30. 08:21
 42/46 anonim ***** válasza:
53%

Kedves Kérdező!

Már ne is haragudj, de ha itt kérdezel valamit akkor:

1. ne csodálkozz, ha nem csak a te véleményedet látod viszont a válaszokban, mert mindannyian különbözünk.(még jó!)

2. becsüld meg azokat, akik válaszolnak (mert Te kérdeztél)

és köszönetképp ne sértegesd őket!(főleg, hogy nem ismered)

Egy kétgyerekes, boldog, smink nélkül sem lestrapált anyuka vagyok, csak, hogy a kérdésedre is válaszoljak.

2010. júl. 30. 13:21
 43/46 anonim ***** válasza:
53%
Ma sétáltam 14 éves lányommal, és féléves fiammal, mire egy precízen kivakolt, sminkelt ötvenes boszorkánnyal tallkoztunk, a lányom mondta :"milyen jó, hogy te soha nem leszel ilyen ronda, Anya, mert nem fested így ki magad".Hát nem is.
2010. júl. 30. 13:54
 44/46 anonim ***** válasza:

Veszekedni nem érdemes ezen a témán SEM, de itt is sok minden előjött. Például írta valaki, hogy a lestrapált feleség mellett apuka a plázában Őt nézi meg. Vakságot nem fogadott senki, ha a férjem kinéz a kocsiból egy csinos nő láttán, egészségére. Néha még én mondom neki, hogy nézd, milyen helyes kis nő! Ő soha nem tesz megjegyzést előttem, hogy ez vagy az a nő de jól néz ki, és én sem férfiakra, főleg más párjára, férjére. Az igaz, hogy van, akin nagyot dob a smink, de lássuk be, nem tud mindenki sminkelni, van, aki nevetségesen kimázolja magát.

Egy korábbi, szeplős, 3 gyerekes válaszoló, aki a férjének naturálisan tetszik:)

2010. júl. 30. 14:00
 45/46 anonim ***** válasza:
50%

"Az aki szép, az reggel is szép....."

És qvára nem sminktől függ, hogy valakit megcsalnak-e vagy nem.

2010. júl. 30. 15:43
 46/46 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem olvastam vegig a valaszokat,majd kesobb mert erdekel.

En sminkeltem baba elott is es most is sminkelek.Lehet,hogy megszokas de jobban erzem ugy magam.A hajamra is minden reggel forditok idot.Felkelek elobb,vagy kiegyenesitem vagy begondoritem de van,hogy csak megvizezem es gondoritot kremet teszek amitol hullamos lesz a hajam.De copfot es kontyot is lehet jokat csinalni seperc alatt.

Sok igenytelen kulsej anyukat latok a jatszoteren,tobbszor meg is kerdezik mennyi idot toltpk tukor elott.Erre mindig azt mondom,hogy nem azt az idot amit a gyerekemtol elvennek.

Viszont ez nem smink fuggvenye.Valaki lehet csinos,igenyes anelkul is.A lenyeg az oltozeken van.Szerintem semeddig nem tart felvenni egy farmert meg egy normalis felsot a mackot is kb.ennyi ideig tart felvenni.

A fesulkodes is kb 2-5 perc.Ennyi.

Szomszedasszonyom se sminkel de mindig nagyon csinos ezert gondolom,hogy smink nelkul is lehet valaki szep.

1 eves kisfiu anyukaja

2010. júl. 30. 17:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!