Anyukák! Ti mindennap sminkelitek magatokat gyerkőc mellett?
Hmm,hát ne haragudjatok meg,hogy ezt írom,de egyáltalán nem adtok magatokra akkor!
És itt most azokra gondolok,akik gyerek előtt sminkelték magukat,de most már nem. Miért? Miért nem akartok jól kinézni? Szerintem örülne a párotok is,ha csinibbek,nőiesebbek lennétek.
legalábbis én így gondolom! nem gondoltam volna,hogy ilyen válaszok jönnek.
Én meg nem gondoltam volna, hogy ilyen "érdekesen" gondolkozol...nem attól szép egy nő, hogy sminkel...és ezt egy normális férj is tudja!Én vagyok az, aki a terhességem elején nem tudtam magam sminkelni, mert hánytam a szagától...ne haragudj, de akkor nem erőltetem magamra, csak hogy "szép" legyek.Amúgy kikérem magamnak, nem vagyok igénytelen, odafigyelek, hogy még véletlen se hagyjam el magam, de nem attól lesz szép egy nő, ha minden nap ki van sminkelve!
Igen, előtte szinte minden nap sminkeltem magam, persze akkor sem durván, de így alakult, most már csak alkalmakét...amúgy meg mikor megszületik a pici, már csak azért sem fogom, hogy na azt nyalja le rólam, mikor az arcomhoz ér...
lassan 3éves!
Én nem azt mondtam,hogy igénytelen vagy(tok),hanem lehetnétek nőiesebbek is lenni.
Elfelejtünk azok lenni!
13:25-ös vagyok:
"egyáltalán nem adtok magatokra"
Ezt írtad... Szerinted a smink annyival többet jelent egy átlagos hétköznapon, főleg 35 fokos melegben? Szerencsére az én férjemet egyáltalán nem érdekli ez a téma, s mint írtam, tetszem neki smink nélkül, szeplősen is. 14 év házasság után is jó vagyok neki smink nélkül. Szerintem körbe is röhögne, ha kisminkelgetném magam, aztán folyna rólam ebben a melegben, mikor a 3 gyerek után futkosom...
Szia!
Én nem sminkeltem magam terhesség előtt alatt és után sem.
Az én férjem nem is szereti a sminket.
Smink nélkül is szépnek érzem magam!!!
13:42.-es vagyok
-5-6 hetente járok fodászhoz, ez n már vagy 15 éve így van
(festés, vágás minden alkalommal
vVannak műkörmeim, esztétikus, nem nagyon hosszú
(a kicsi, aki 16 hós előtt i svolt sőt véig terhesség alatt, hugaim körmösök)
-szedem aszemöldököm
Ápolt vagyok, most a bőrőm sem túróreklám
nem úgy öltözködöm, mint az örgeganymá. strandon simán felveszek 2 részes bikinit.
Ugyanannyi kiló vagyok, mint szülés előtt (még szoptatok)
Akkor én most igénytelen vagyok??
Azért mert nem sminkelem magam, nem érzem szükségét,ellenben 38 vagyok, de max 30-nak néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!