Fiúk, ti mennyire sminkelitek magatokat?
Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 18:04
2/10 anonim válasza:
Jaja, semennyire.
Miért, van aki a búza stylistokon kívül sminkeli magát férfi/fiú létére??
3/10 anonim válasza:
Én csak alapozót és korrektort használok, buliba még esetleg fekete szemcerkát.
16f
4/10 anonim válasza:
Munkába alapozó, púder, korrektor trió alap, a szemcerka csak halványan, valami finomabb szín, mondjuk halványzöld, a szemhéjtus viszont minden mennyiségben jöhet, a fekete a legállatabb, próbáld ki mindenképpen, néha festek vele ilyen kackiás bajuszt is.
Estére majdnem ugyanazt használom, mint nappal (a munka számomra csupa szórakozás), de ekkor már egy vadabb rúzs is belefér, természetesen ajakceruzával, különben könnyen elmászik...
Üdv,
Dzsigoló Joe
5/10 anonim válasza:
Utolsó válaszadó: Nagyon poénos voltál!?!
6/10 anonim válasza:
Amúgy én por alakú szemhéjfestéket is használok.
8/10 anonim válasza:
Öhm, rossz a kérdés.
Igazi fiú, férfi nem sminkeli magát. Tehát megválaszolhatatlan a kérdés.
24\L
9/10 anonim válasza:
Gáz, ha egy fiú sminkeli magát. De még az alapozó elfogadható
10/10 rencsyke77 válasza:
úristen...ha meglátok egy kimázolt pasit (már láttam ismerőst és megszóltam, h kenje már el az alapozóját)komolyan elkap a hányinger...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!