Hogy sminkelitek magatokat?
Milyen és mennyi sminket raktok fel hétköznapra?
És egy buliba?
Milyen és mennyi sminket ajánlanátok egy 16 évesnek?Kicsit pufi arcom van,esetleg tudnátok mondani olyan tippeket ami picit vékonyítja az arcom?
suliba: szempillaspirál és néha cicás tus meg szemöldökceruza.
16 évesen szerintem elég a szempillaspirál, de használhatsz tust is szerintem ez bőven elég ha szép valakinek az arca.
az meg hogy kicsit pufi az arcot nem nagy ügy.
Suliba,ha megyek vhoa vásárolni, mozi stb.. -be igy sminkelem magam: korrektort szoktam rakni a bőrhibákra és a szemem alá;kevés púder;szemhéjtus és vmi natur színű rúzs.
Bulikba vagy vmi fontos eseményre: ugyanezek csak szoktam használni szemceruzát , kevés alapozot és egyébként nagyon szép tud lenni ha a szemednél a 'kis háromszög alaku bigyó ' mellé raksz egy kis fehér szemhéjpudert és eloszlatod kicsit a tus felé , egyébként én nem szoktam szempillaspirálozni magam mert elég dús és fekete a szempillám és nem is ál jól (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!