Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy sminkelitek magatokat?

Hogy sminkelitek magatokat?

Figyelt kérdés

Milyen és mennyi sminket raktok fel hétköznapra?

És egy buliba?

Milyen és mennyi sminket ajánlanátok egy 16 évesnek?Kicsit pufi arcom van,esetleg tudnátok mondani olyan tippeket ami picit vékonyítja az arcom?

2011. aug. 1. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:
én csak a szemem húzom ki cicásra. ennyi. :) a kevesebb néha több. de ez függ a stílusodtól is, én például elég lazán öltözködöm, mondhatni bohém stílusom van. de 16 évesen szerintem még nem kell két kiló mázzal a fejeden mászkálni (sőt később sem) mert már 25 évesen tiszta ránc leszel, meg amúgy is minek. ha sötétebb alapozóval az arccsontod alatt NAGYON halványan lealapozod az arcod attól keskenyebbnek látszik majd, de szerintem ez viccesen néz ki :) 16/L
2011. aug. 1. 16:02
 2/5 anonim ***** válasza:

suliba: szempillaspirál és néha cicás tus meg szemöldökceruza.

16 évesen szerintem elég a szempillaspirál, de használhatsz tust is szerintem ez bőven elég ha szép valakinek az arca.

az meg hogy kicsit pufi az arcot nem nagy ügy.

2011. aug. 1. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:
én 14 éves vagyok és elég nagyok a szemeim szóval alul nem húzom ki, mert attól kisebbnek látszik, csak felül és szempillaspirált használok, ritkán szemhéjpúdert és a szájamra ilyen szájfényt, ettől puhák lesznek az ajkaid: [link] :)
2011. aug. 1. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:
fekete szemek ez mindig bejön ;)
2011. aug. 2. 01:01
 5/5 anonim válasza:

Suliba,ha megyek vhoa vásárolni, mozi stb.. -be igy sminkelem magam: korrektort szoktam rakni a bőrhibákra és a szemem alá;kevés púder;szemhéjtus és vmi natur színű rúzs.

Bulikba vagy vmi fontos eseményre: ugyanezek csak szoktam használni szemceruzát , kevés alapozot és egyébként nagyon szép tud lenni ha a szemednél a 'kis háromszög alaku bigyó ' mellé raksz egy kis fehér szemhéjpudert és eloszlatod kicsit a tus felé , egyébként én nem szoktam szempillaspirálozni magam mert elég dús és fekete a szempillám és nem is ál jól (:

2011. aug. 4. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!