Lányok! Ti hogyan sminkelitek magatokat egy átlagos napon? És milyen sminklemosót használtok? Kort is írjatok légyszi.
Alapozó, pirosító, szemceruza, szempillaspirál. Ha nem felejtem el, akkor szájfény, bár a sima labellot jobban szeretem.
A sminket nedves törlőkendővel szedem le, utána vagy megmosom az arcom (vízzel és szappannal), vagy arctisztító habot használok.
Átlagos napokon alapozó, szemceruza, szemhéjpúder (1-2 szín, de valami szolidabb, nem túl sötét), szempillaspirál, fehér szemceruza highlighterként, rúzs vagy szájfény (natúr vagy világos színű).
22L
Ja, a sminklemosó lemaradt. :)
Balea sminklemosó kendőt használok, most éppen grapefruitosat.
Fekete szemceruza, kétféle szemhéj púder- valami világos "belülre" (szemzug irányába), és sötétebb kívülre. A belső szín csillogó fehér, barackos vagy világgosszürke árnyalat, kívülre pedig sötétszürke, lilás-barna vagy nagy néha narancsos árnyalat kerül. Szempillaspirál, és újabban fekete szemtus egészíti ki. A tusra azért szoktam rá, mert a szemhéjam nap végére biztosan "ledobja" a festéket, de a tusvonal megmarad így még este kilenckor sem érezm bányarémnek magam. (Sajnos olyan a munkám hogy sokat dolgozom estig...)
Bourjois pirosító, rosszabb napokon (menstruáció előtti Pöttyös Panni-állapot) krémes alapozó is van rajtam.
A több, mint évtizedes rutin miatt (30 már elmúltam...)ez az egész nem tart tovább 5 percnél.
Most Bourjois sminkelmosóm van, de általában Nivea szokott lenni, az nagyon szeretem.
Ha kezdő vagy a sminkben, az alsó szemhéjad kihúzásával, szempillaspirállal, és valami diszkrét szemhéj festékkel kezd a próbálkozást:-)
köszönöm az eddigi válaszokat :)
szemceruzát régen használtam, de nem az én stílusom :D
most vettem szemhéjtust, azt szeretném majd néha használni :)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!