Lányok! Ti hogyan sminkelitek magatokat egy átlagos napon?
És milyen sminklemosót használtok? Kort is írjatok
légyszi.
Figyelt kérdés
Szeretném sminkelni magam,de nem nagyon vagyok jó a témában, nem tudom pontosan mit mivel tudok kombinálni,hogy ne legyen túl sok, de jól nézzen ki :) Minden tanácsot szívesen fogadok :) 15/L
szempillaspriál, szemceruza, tus, szájény vagy néha cseresznyés labello
sminkem testápolóval mosom le
2012. aug. 10. 12:05
12/21 anonim válasza:
én alapozót és szempillaspirált használok, néha esetleg még szemceruza.
15/L
2013. máj. 19. 19:29
13/21 anonim válasza:
Korrektor, ajakápoló, halványbarna szemhéjpúder (jól eldolgozom, hogy úgy tűnjön, mintha csak egy árnyák lenne a szemem körül, ez úgymond mélyíti a tekintetem), szempillaspirál. 17L
2013. máj. 19. 19:49
14/21 anonim válasza:
Korrektort muszáj használnom, mivel sajnos meglehetősen pattanásos a bőröm, valamint a szemem is karikás - akkor is, ha sokat alszom; viszont igyekszem a lehető legkevesebbet magamra kenni, műanyagnak érzem magam tőle. Emellett csak szempillaspirál használok. 13/L
2013. máj. 19. 22:27
15/21 Bogee123 válasza:
szemöldökceruza (a szép, ápolt szemöldök nagyon fontos!:) )
szempillaspirál, korrektor, púder.
15/L
2013. nov. 1. 20:52
16/21 anonim válasza:
Általában színezett hidratálót(BB cream),szempillaspirált,és tust szoktam használni..de mostanában inkább csak a pillámon átmegyek 2x meg egy pink rúzs(nem erős nagyon a színe) és woalá kész vagyok:DD
14/L
2013. nov. 2. 10:45
17/21 anonim válasza:
Sehogy. Csak korrektort használok, meg néha piros Labellót, mikor túl sápadt a szám.
Szerintem 15 évesen nem kell még sminkelni, mert ebben a korban még smink nélkül is szép az ember. Majd ráér 30 fölött, mikor jönnek a ráncok és kell a fiatalítás.
24/L
2013. nov. 2. 11:00
18/21 cuppycake válasza:
BB krém, alapozó (ha szar napja van a bőrömnek korrektor:D) felülre fekete szemceruza, alulra fehér, és szempillaspirál. Különleges alkalmakra még tus és néhanéha rúzs:) 14/L
2013. nov. 2. 18:40
19/21 anonim válasza:
Rúzs/szájfény ez attól függ mennyi időm van vagy milyen kedvem van, néha szempillaspirál :)
2015. okt. 18. 01:30
20/21 anonim válasza:
"Mindennapi külsőm":
Fekete szemceruza és az aktuális felsőmhöz illő szemhéjpúder, valamint fekete szempillaspirál!
És a végén egy sötét színű rúzs vagy éppen világosabb, de nagyon csillámos szájfény!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!