Buliba hogy sminkelitek magatokat?
Én a szememet úgy csinálom meg,hogy tus, szempillaspirál, de ha készül egy kép,olyan mintha semmi sem lenne rajtam..mit lehetne még csinálni? :))
képet is linkelhettek,köszii
18/L
hát én leíroom hogy szoktam szép részletesen neked én is 18 vagyok:)
Első lépés:
krémezd be az arcod, és tegyél rá alapozót vékonyan, ettől egy színű lesz az arcod és eltünteti a kisebb szépséghibákat. Én ajánlanám neked a manhattantől a krém alapozót mert nagyon szép és habos és könnyű eloszlatni.
Második lépés:
tegyél egy kis porpúdert ar arcodra ettől matt lesz az arcod és nem fog fényleni, ezzel szabályozhatod hogy milyen színű legyen az arcod sötétebb vagy világosabb, ha lehet tegyél a nyakadra és az állad környékére is ne legyen eltérés.És ilyen kis pamaccsal csináld ami a képen van ne túl sokat csak érzéssel.
Harmadik lépés:
Tegyél az arccsontodra egy kis pirosítót nem sokat csak épphogy látszódjon egy kicsit ha barna a böröd akkor szép a barackos árnyalat is.
Negyedik lépés:
igazítsd ki a szemöldököd ha esetleg van benne egy kis szépség hiba mert a szemöldök nagyon fontos az összhangban!
Ötödik lépés:
Húzd ki a szemedet felül és alul egy miliméterrel a szemed alatt és belül is.
Hatodik lépés:
A ehez szükség lesz valamilyen színű szemhéj porra de én a szürkét vagy kéket ajánlanám!
az ujjbegyeddel belenyulsz és a szemhéjadra kened az ujjadról.
ennél én halványabbra gondolok de maradj a képen látható festett területén, ha nem értenéd nyúlj a szemedhez ahol érzed a szemgolyód végét addig tedd a festéket esetleg kicsit az ujjadon maradt festék maradékával húzd a szemöldökön felé így:
Hetedik lépés:
Szempilla spirál nagyon fontos a szép szemekhez!
Kezd el úgy hogy előszőr szép lassan szétválasztod csak lenntről felfelé a szempilládat ilyenkor szinte ne is fesd csak fésülgesd.Menj át a másik szemedre ott is csináld meg ezt majd ha ezzel is kész vagy tárj vissza a másik szempilládra ami már kicsit megszáradt így mehet az első réteg mostmár felülröl is de csak lassan. Ha azt akarod hogy hoszabb legyen tedd a szempillaspirált a szempillád elejéhez és pislogj rá majd nagyon lassan húzd felfelé a szempilláidon, addig csináld a szempillafestést míge lég dús és hosszú nem lesz, nem felejstd ki az alsó szempilláidat is!!
én ezt ajánlom mert könnyű vele dolgozni.
A legutolsó lépés a rúzs:
Szerintem az erőteljes szemekhez egy visszafogott száj illik. Mondjuk valami barackosat vagy rózsaszíneset ajánlanék.
remélem segítettem! :)
Hangulat és öltözékfüggő. :)
Néha csak szempillaspirál + szemceruza, de ha vmi hatásosabbat akarok ilyesmit csinálok:
Kék ruha esetén a rózsaszínt felül világoskékkel szoktam helyettesíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!