Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Buliba hogy sminkelitek...

Buliba hogy sminkelitek magatokat?

Figyelt kérdés

Én a szememet úgy csinálom meg,hogy tus, szempillaspirál, de ha készül egy kép,olyan mintha semmi sem lenne rajtam..mit lehetne még csinálni? :))

képet is linkelhettek,köszii

18/L

2011. okt. 6. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én van hogy egyáltalán nem sminkelek, de ha olyan kedvem van, akkor vastagon: fekete szemceruza, sötétszürke szemhéjfesték, sok spirál... olyan jó füstösre :D
2011. okt. 6. 22:12
 2/6 A kérdező kommentje:
és a sötétszürke szemhéjfestéket hogy viszed fel a szemedre? vagy csak simán az ujjaddal? :)
2011. okt. 6. 22:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

hát én leíroom hogy szoktam szép részletesen neked én is 18 vagyok:)

Első lépés:

krémezd be az arcod, és tegyél rá alapozót vékonyan, ettől egy színű lesz az arcod és eltünteti a kisebb szépséghibákat. Én ajánlanám neked a manhattantől a krém alapozót mert nagyon szép és habos és könnyű eloszlatni.

[link]

Második lépés:

tegyél egy kis porpúdert ar arcodra ettől matt lesz az arcod és nem fog fényleni, ezzel szabályozhatod hogy milyen színű legyen az arcod sötétebb vagy világosabb, ha lehet tegyél a nyakadra és az állad környékére is ne legyen eltérés.És ilyen kis pamaccsal csináld ami a képen van ne túl sokat csak érzéssel.

[link]

Harmadik lépés:

Tegyél az arccsontodra egy kis pirosítót nem sokat csak épphogy látszódjon egy kicsit ha barna a böröd akkor szép a barackos árnyalat is.

[link]

[link]

Negyedik lépés:

igazítsd ki a szemöldököd ha esetleg van benne egy kis szépség hiba mert a szemöldök nagyon fontos az összhangban!

[link]

Ötödik lépés:

Húzd ki a szemedet felül és alul egy miliméterrel a szemed alatt és belül is.

[link]

Hatodik lépés:

A ehez szükség lesz valamilyen színű szemhéj porra de én a szürkét vagy kéket ajánlanám!

az ujjbegyeddel belenyulsz és a szemhéjadra kened az ujjadról.

[link]

ennél én halványabbra gondolok de maradj a képen látható festett területén, ha nem értenéd nyúlj a szemedhez ahol érzed a szemgolyód végét addig tedd a festéket esetleg kicsit az ujjadon maradt festék maradékával húzd a szemöldökön felé így:

[link]

Hetedik lépés:

Szempilla spirál nagyon fontos a szép szemekhez!

Kezd el úgy hogy előszőr szép lassan szétválasztod csak lenntről felfelé a szempilládat ilyenkor szinte ne is fesd csak fésülgesd.Menj át a másik szemedre ott is csináld meg ezt majd ha ezzel is kész vagy tárj vissza a másik szempilládra ami már kicsit megszáradt így mehet az első réteg mostmár felülröl is de csak lassan. Ha azt akarod hogy hoszabb legyen tedd a szempillaspirált a szempillád elejéhez és pislogj rá majd nagyon lassan húzd felfelé a szempilláidon, addig csináld a szempillafestést míge lég dús és hosszú nem lesz, nem felejstd ki az alsó szempilláidat is!!

[link]

én ezt ajánlom mert könnyű vele dolgozni.

A legutolsó lépés a rúzs:

Szerintem az erőteljes szemekhez egy visszafogott száj illik. Mondjuk valami barackosat vagy rózsaszíneset ajánlanék.

[link]

[link]

[link]

remélem segítettem! :)

2011. okt. 6. 22:37
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,aranyos vagy :) hasznos válasz !! :)
2011. okt. 6. 22:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Hangulat és öltözékfüggő. :)

Néha csak szempillaspirál + szemceruza, de ha vmi hatásosabbat akarok ilyesmit csinálok:

[link]

Kék ruha esetén a rózsaszínt felül világoskékkel szoktam helyettesíteni. :)

2011. okt. 7. 10:46
 6/6 anonim ***** válasza:
szemceruza,tus fekete szemhéj puder a végén kicsit keverem szürkével,szempillaspirál,korrektor,alapozó,puder,rúzs:)
2011. okt. 20. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!