Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, eben a melegben hogy...

Lányok, eben a melegben hogy sminkelitek magatokat?

Figyelt kérdés
Ilyenkor is felmertek kenni jó sokat?én csak max szempilla spirál meg szájfény,többet nem merek,pár perc után minden leolvad az arcomról :S
2011. júl. 17. 14:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Krémpirosító, krémes szemhéjpúder, szempillaspirál
2011. júl. 17. 14:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Na, pont a krémes dolgokat nem ajánlom!! Az meg főleg lefolyik az arcról!

Csak szempillaspirált használok most.

2011. júl. 17. 14:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Alapozót én sem használok ilyen melegben, pedig esztétikailag nem ártana, de felesleges, mert leolvad...:( Én is csak szempillaspirál, és barna szemcerka, szájfény.
2011. júl. 17. 14:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Krémes dolgokat semmiképpen ne használj.A nap beleégeti a bőrödbe és foltos lesz az arcod.Inkább viseld el a bőrhibáid mint hogy utána egész életedre olyan maradjon az arcod vagy plasztikai műtétekre költs.
2011. júl. 17. 14:16
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
én szemhéjtussal cicásra kihúzom, szempillaspirál, és ennyi. alapozót nem szabad, beleégeti a nap a bőrödbe...ha van 1-2 pattanásod, korrektort rakj rá és ennyi.
2011. júl. 17. 14:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
olyan alapozót használj amibe van minimum spf 15! az már kellő kép védi a bőrőd!
2011. júl. 17. 15:00
 7/12 anonim ***** válasza:
szempillaspirál, tus és sötétbarna szemfesték:)
2011. júl. 17. 17:29
 8/12 anonim ***** válasza:

szempillaspirál, szemceruza. esténként matt hatást adó kőpúder. nappal leizzadnám magamról.

télen-nyáron ez a max, ami kell nekem, szemhéjpúder meg szájfény tök felesleges.

2011. júl. 17. 19:23
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
az alapozót letettem csak korrektort használok, ha nagyon muszáj. és marad a szempillaspirál,meg néha szemceruza, de csak nagyon vékonyan húzom ki a szememet vele.
2011. júl. 17. 20:31
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

alapozó ahova kell, szp spirál, bronzosító, szájfény

- jó minőségű, nem olvad le

ha reggel van időm, akkor szemcecka, szájkontúr

2011. júl. 17. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!