Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti mindennap sminkeli...

Anyukák! Ti mindennap sminkelitek magatokat gyerkőc mellett?

Figyelt kérdés
Én pl csak akkor ha aznap megyünk boltba vagy itthon van párom,neki érdemes jól kinéznem :-)
2010. júl. 29. 12:56
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
83%

Szerinted egy nő attól szép, ha sminkeli magát? Hát tényleg elég furcsa a felfogásod. Igen van akinek vannak bőrhibái az arcán, amiket el lehet tüntetni sminkkel és van akinek kifejezetten jól ál a smink, de van aki természetesen is szép mindenféle felkent cucc nélkül.

Nekem pl fekete hajam, szemöldököm és dús szempillám van,mindehhez kreol bőröm, nincs bőrhibám és nem érzem szükségét a sminknek, utoljára ha jól emlékszem kamasz koromban volt rajtam igazi smink, azóta max szájfényt és szemceruzát használtam. Mégis megnéztek a pasik az utcán még miután a lányom születése után lefogytam akkor is, most épp pocakos vagyok, úgyhogy nem forgolásznak utánam!

Szerintem ez is annyira egyénfüggő, ki így, ki úgy gondolkodik, érzi jól magát, én ezért nem neveznék senkit igénytelennek, vagyis eszembe sem jutna azt mondani rá, hogy nem ad magára! Ha pl ujjnyi vastag bajsza van egy nőnek, meg a lábán be lehet fonni a szőrt és mégis felveszi a bikinit, na az valóban nem ad magára!

2010. júl. 29. 14:45
 22/46 anonim ***** válasza:
100%

szia

én már a 6 hetes kontrollra sminkeltem magam, most 8 hós a babám és fogytam 14 kg-t kevesebb vagyok mint terhesség előtt. igen jobban érzem így magam sőt a gerincem, a derekam sem fáj és a vérnyomásom is rendbe jött. én szeretek mindig ha tehetem "egybe" lenni. Volt hogy éjfélkor még a hajam szárítottam, mert következő napon mentünk barátokhoz, és bepakolás után, de még volt energiám, mert jól akartam kinézni, és meg is dicsértek. szerintem ha nem is minden nap de alkalmakkor jó odatenni magát az embernek.

2010. júl. 29. 14:56
 23/46 A kérdező kommentje:

Korrekt felfogás az utolsó. Ez egy nő!!! :)

átom nem csak én vagyok egyedül. hahaha

2010. júl. 29. 14:59
 24/46 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de én meg tényleg nem értem, minek kérdezel, ha nem bírod elviselni a válaszokat ???
2010. júl. 29. 15:22
 25/46 anonim ***** válasza:
84%

én sose voltam nagy sminkes, kb. mindenre allergiás a bőröm és kiütéseim lesznek.

DE. ha itthon van a párom egész nap, teszek fel egy kis spirált+szemceruza, szájfény. ha megyünk valahová, akár ketten a 6 hónapos fiammal mondjuk csak vásárolni is, akkor is enélkül nem indulok el, nem érzem magam jól.

a körmeimet rendben tartom, kb. hetente lakkozom, gyantát, szemöldököt megoldom, fodrász a barátnőm:) nem szeretnék a gyerekem nagyanyjának kinézni, én így érzem jól magam. és ehhez az is hozzá tartozik, hogy itthon sem kinyúlt tréningalsóban és lyukas zokniban mászkálok, ahogy a gyerekemre se adok foltos vagy szakadt ruhát. pedig nem vagyunk túl gazdagok, de erre figyelek.

hogyan várjam el a férjemtől, hogy ugyanúgy odalegyen értem, ha az egykori csinos, jól ápolt barátnőjéből egy slampos feleség lett? persze nem csak ez számít... de ez IS!

2010. júl. 29. 15:33
 26/46 anonim ***** válasza:
84%

ne haragudj, de marha bunkó vagy!kérdezel valamit, leírjuk a véleményünk, aztán ki vagy akadva, aztán azon vagy kiakadva, hogy miért védjük meg magunkat!

ÉN IS IGAZI NŐ VAGYOK!CSINOS,IGÉNYES KISMAMA!!!!

Nem vagyok egy itélkező ember, de most nagyon felhúztál....hogy lehetsz ilyen pofátlan, hogy az már nem is igényes, meg nem ad magára, aki nem sminkeli magát rendszeresen....amúgy megnéznélek 3-4 gyerekkel mennyi időd lenne sminkelni...ja biztos megoldanád, a gyerekeid meg a TV-n nőnének föl...de legalább jól néznél ki!!!

2010. júl. 29. 15:44
 27/46 anonim ***** válasza:
82%

A kérdező kommentje:

Korrekt felfogás az utolsó. Ez egy nő!!! :)

átom nem csak én vagyok egyedül. hahaha

Jaj, de gyerekes vagy:)

2010. júl. 29. 15:45
 28/46 anonim ***** válasza:
81%

Szóval akkor itt rajtatok kívül mindenki csúnya, igénytelen banya, hájjal és csomós meg zsíros hajjal, töredezett körmökkel????

Hát nem! Attól hogy nem sminkelek, még kevesebbre fogytam mint a lányom előtt, mindig illatos és jólfésült vagyok, hangsúlyozom mindig, mégha nagytakarítok is. Itthon sem bírom elviselni a szakadt nyúlott, fakult ruhákat, a körmöm manikűrös nélkül is makulátlan és ápolt.

Vagy esetleg kicsit irígyek vagytok, hogy más smink nélkül is jól néz ki, ti meg maszk mögé bújtok? Már bocsi, de ha ti így hát én is így, nem tudom minek kellett ebből vitát indítani és miért kell a másikat egy utolsó nyominak nézni csak azért mert nem keni anyon magát.

Egyik korábbi válaszoló voltam.

2010. júl. 29. 15:46
 29/46 anonim ***** válasza:
48%

én melletted állok, szerintem nagyon sokat dob az emberen a smink, nem kell vakolat, de egy kis korrektor, szájfény, szempillaspirál az rettentő sokat jelent! Mondom ezt úgy, h rengeteg lestrapált anyukát látok, akit csak úgy nyúznak a gyerekek, szép a természetesség, de a karikák és pattanások annyira nem és ilyet sokat látni......na és a kedvencem a bajusz, amit sajna az ember legutolsónak vesz észre

ha megyünk valahova én bizony kifestem magam, akkor is hacsak a postára megyek és jó érzés h még mindig megfordulnak utánam a férfiak

2010. júl. 29. 15:58
 30/46 anonim ***** válasza:
76%
smink nélkül is lehet valaki ápolt és szép. Én is a nem sminkelők táborát erősítem, bár volt egy idő, mikor mindennap festettem magam, sőt, a hajamat is festettem. A férjem nem ezért szeretett meg, és ilyennek imád, amilyen vagyok. Nálam az ápoltság ott kezdődik, hogy rendszeresen borotválom a lábam, a nemiszervemet, a hónaljamat, és szedem a bajuszomat, szempillámat. MIvel kicsivel szőrösebb vagyok az átlagnál, nekem az, ami másnak természetes (például a rövidnadrág), sokkal nagyobb kihívást, mindennapi ápolást jelent. A körmöm sem mindíg lakkozott, de nincs tövig vágva, sőt, gyakran, ha van időm, színtelen lakkal lekenem. Nálam a nőiesség ott kezdődik, hogy szépen öltözködök, adok magamra. Ha megyünk vendégségbe, buliba, akkor sminkelek is. De otthon a mosatlanoknak és a gaznak az udvaron biztos nem fogom sminkelni magam. A párom megérdemelné, hogy fessem magam, neki érdemes jól kinézni - ahogy te is mondtad - de más az értékrendje, nem azt szereti bennem, ha úgy nézek ki, mint egy próbababa. Örülök neki, hogy ilyen sokan díjjazzák a természetességet, nem vagyok egyedül a felfogásommal.
2010. júl. 29. 17:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!