Anyukák! Ti mindennap sminkelitek magatokat gyerkőc mellett?
Látom egyre többen vagyunk 21.századi anyukák :)
Többiek! Akkor éljetek szürkén,alapozó,szempillaspirál nélkül,majd csak egyszer meglesztek csalva mert nem adtok magatokra!
Azért ooolyan gáááz....
Hahaha,annyira nem is volt vicces,mert ő természetesen is szeret,de sminkkel kihangsúlyozom az alapból szép szemeimet,így nagyobb a hatás :P
Szóval...kekeckedj mássaL!!!!
A hajamat minden reggel "belövöm", elalszom, behullámosodik, stb, azzal kezdek, hogy kivasalgatom. Mindig frissen van mosva (nekem elég 4-5 naponta mosni), sosem lóg zsírosan.
A smink nálam kimerül egy kis szemceruza+szempillaspirálban, de ehhez ragaszkodom, különben úgy nézek ki,mintha beteg lennék, mert van kb 3 szál rövid szőke szempillám.
A körmöm is mindig szépre van reszelve, nincs elhanyagolva.
19 hónapos a babám.
Olyan anyukákat látok az utcán, hogy rossz rájuk nézni, némelyik szerintem hetek óta nem mosott hajat, lóg a fenekükön az ezer éves mackónadrág... Sosem tudnék így kilépni az utcára, de még itthon sem...
Szerintem itt már nem a sminről van szó igazán. Vagyis itt úgy látom többen azt hiszik, hogy aki nem sminkel, az zsíros hajú, több kg felesleggel rendelkezik, és mackónadrában jár sétálni. Szerintem a kettőnek köze sincs egymáshoz.
És pl azt itt néhányan többek közt a kérdező sem tudja elképzelni, hogy van, akinek gyerek mellett nem karikás a szeme, mert esetleg a gyereket nem mindennapos strapaként éli meg és ne adj ég az a gyerek jól alszik éjjel!
Nem sértegetnék tovább senkit,ha engem is békén hagynának!
Írtam még nagyon az elején,hogy hagyjuk inkább,más a véleményünk! Igaz??
De neeeeeem,csak szapultak,csak szapultak...akkor én miért ne?
idézem a kommented "kedves" kérdező:
"Látom egyre többen vagyunk 21.századi anyukák :) "
jah, te szapulsz minket....szegény, de sajnállak....
Igen
a kisfiam születése előtt is sminkeltem, na nem puccparádét, hanem szemceruza és spirál, esetleg szájfény, ha elmegyünk alapozó is. Mióta megszületett sem változott semmi, én is jobban érzem így magam, és nem tart tovább 3 percnél. nem egy nagy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!