Anyukák! Ti mindennap sminkelitek magatokat gyerkőc mellett?
2 éves lesz a fiam és én ha elmegyünk otthonról akkor azért próbálok feldobni egy kis sminket, valahogy jobban érzem magam tőle, egyébként pont ezért tetováltattam ki a szemöldökömet, mert mindig ki kellett húzni, mivel nagyon kevés volt természetesen és erre azért nincs mindig idő.....azóta legalább nem úgy nézek ki smink nélkül, mint egy zombi....:)
szerintem minden nap nem kell smink, de nem árt ha az ember időnként szán rá egy 5 percet, én melóba sminkeltem magam minden reggel, ezért igényelem néha
Szia.
Én is még csak pocis vagyok. Azelött minden nap különböző sminkeket pakoltam magamra, már saját egyedi gyűjteményem lehetett volna, mert szerettem mindig újat kitalálni. Amióta terhes vagyok talán 2-3 szor sminkeltem ki magam. Jó így smink nélkül, mert, ha viszket az arcom vagy szemem, akkor nem kenődik el, ha menni kell orvoshoz, elég csak lefürödni + miegymás, nem kell még a sminkkel is szenvedni, pláne ilyen melegbe elfolyik, elkenődik, ha megszületik a kicsi, akkor sem fogom sminkelni magam, csak néha. :)
5 és fél hónapos a lányom, és ha megyünk valahova mindig kisminkelem magam. Ha itthon vagyunk akkor nem.
A terhesség előtt is sminkeltem, mert szőke a szemöldököm meg a szempillám, anélkül úgy nézek ki, mint egy zombi. Ezen a szokásomon sem a terhesség, sem a baba nem változtatott.
Otthon egyáltalán nem sminkelem magam, a férjemmel is smink nélkül ismerkedtünk meg, még is belém szeretett:)
Ha elmegyünk valahova, akkor igen, de ez is attól függ, mennyire kell sietni az indulással.Ha a kislányom nyűgös és türelmetlen, akkor nem sminkelek:)
Nem. 38 éves vagyok, van 2 gyerekem, de amikor kicsi előtt dolgozni játam se festettm magam, inkább tovább aludtam.
csak ha valami esemény van pl szülinap, bulizni mentünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!