Ti bevalalnatok igy a gyereket? Eskuvo nelkul?
Szoval a baratommal 4 eve vagyunk egyutt es ez eddig nekem tokeletes volt, de most hogy feljott a gyerek tema es szinte tobb mint valoszinu hogy terhes vagyok, amirol o meg nem tud persze, egyre fontosabba valik bennem a stabilitas gondolata.
Kivancsi lennek ti mit gondoltok rola?
Ha eddig nem vett el de mpst bedobom a terhessegbombat akkor mar nem magam miatt vesz el vagy mert akar hanem kotelessegbol...
Nektek is fontos az eskuvo tema?
Ja es ez persze mind bennem zajlik le hiszen meg az sem biztos hogy igy terhesen elvesz...
Mondjuk igy sohasem beszeltunk rola, viccelodtunk meg minden de en eddig nem tartottam ezt igy kulonosebb keppen fontosnak ...
25/L
valoszinu hogy terhes vagyok, amirol o meg nem tud persze
Bocs, de ha neked ez ilyen egyértelmű, hogy nem vele kellett először megosztanod a hírt, akkor miért vagy vele? Mert nem szerelemből, az biztos.
Milyen kérdés ez, már meg ne haragudj? Nem védekeztek, ennek egyenlőnek kellene lennie azzal, hogy "bevállaljátok", mert már bevállaltátok!
Vagy mit gondoltál, mi lesz, ha nem védekeztetek? Kiskutya?
Mondjuk egy olyan kapcsolatban, ahol a gyakori közönsége hamarabb tudja, hogy terhes vagy, mint a leendő apuka ("amirol o meg nem tud persze"), ritka rossz ötletnek tűnik a gyerekvállalás....
De ez már eső után köpönyeg, ha tervezetten (!) jön a gyerek.
Nem kellett volna védekezés nélkül dugni, ha előbb azt akartad, hogy mindenképpen elvegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!