Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti bevalalnatok igy a gyereket...

Ti bevalalnatok igy a gyereket? Eskuvo nelkul?

Figyelt kérdés

Szoval a baratommal 4 eve vagyunk egyutt es ez eddig nekem tokeletes volt, de most hogy feljott a gyerek tema es szinte tobb mint valoszinu hogy terhes vagyok, amirol o meg nem tud persze, egyre fontosabba valik bennem a stabilitas gondolata.

Kivancsi lennek ti mit gondoltok rola?

Ha eddig nem vett el de mpst bedobom a terhessegbombat akkor mar nem magam miatt vesz el vagy mert akar hanem kotelessegbol...

Nektek is fontos az eskuvo tema?

Ja es ez persze mind bennem zajlik le hiszen meg az sem biztos hogy igy terhesen elvesz...

Mondjuk igy sohasem beszeltunk rola, viccelodtunk meg minden de en eddig nem tartottam ezt igy kulonosebb keppen fontosnak ...

25/L

2019. okt. 4. 22:31
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
65%
Nekem személy szerint fontos a házasság. Így neveltek. Plusz jó érzéssel tölt el, hogy család, barátok előtt összekötjük az életünket. Amikor komolyabbra fordult a kapcsolatunk a férjemmel, megbeszéltük a jövőbeni terveket. Én kijelentettem, hogy házasságon kívül nem vállalok gyereket. A férjem teljesen egyetértett ezzel. Nemrég volt az esküvőnk, de a gyerekkel még várunk egy kicsit. Tudom, hogy a házasság nem garancia, de ha mindenhez így állunk hozzá, akkor semmibe nem érdemes belekezdeni.
2019. okt. 5. 00:41
 12/58 anonim ***** válasza:
71%
Lassan 9 éve vagyunk együtt, kb kezdetektől együtt élünk. 2 gyerek van, házasság nincs. A menyasszonya vagyok, de eddig nem akartunk esküvőt, mostanában kezdett el foglalkoztatni a gondolat, hogy majd a 10.évfordulónkon összeházasodunk. De ezek még tervek csak. Nekem nem fontos papír, az érzések fontosabbak. Manapság túlértékelik a házasságot.
2019. okt. 5. 01:16
 13/58 anonim ***** válasza:
67%
11-es vagyok. Mondja már meg valaki miért kellett lepontozni a válaszom? Ezek a gombok a HASZNOSSÁGOT mérik és nem a tetszést. Csak azért mert itt sokan házasságellenesek, valakinek még igenis lehet fontos.
2019. okt. 5. 02:19
 14/58 anonim ***** válasza:
78%
Engem nem izgatott különösebben az esküvő, eljegyzés a terhesség alatt volt, de esküvő csak utána. Nem akartam azt a látszatot, hogy a gyerek miatt.
2019. okt. 5. 02:48
 15/58 anonim ***** válasza:
64%
Az esküvő nem volt fontos, de a házasság igen, ugyanis a gyerek előtt kb. ez az egyetlen mozzanat, amivel némi elköteleződést lehet látni. Mielőtt félreért valaki, tisztában vagyok azzal, hogy a válni is lehet, a házasság sem garancia és együttélés mellett is lehet nagyon stabil a kapcsolat, de amikor valaki már a házasságtól is látványosan tart, az ott kezd gyanús lenni.
2019. okt. 5. 04:19
 16/58 anonim ***** válasza:
29%
Szerencsétlen gyerek, hogy ilyen anyja lesz! Nem védekeztek, lesz ami lesz címszóval, aztán meg itt elmélkedsz, mintha csak valami játékról lenne szó. Egy papír meg-nem-léte dönt a gyereked életéről. Taps, taps, taps!
2019. okt. 5. 05:55
 17/58 anonim ***** válasza:
84%
4 év alatt azért fel kellett volna hogy merüljön a házasság kérdése. Ez egy alap dolog, olyan mint a gyermekvállalás, vagy a vallás. Ezekről az ember elbeszélget, mert lényeges, higy egyet értsenek benne. Ha Juci hívő katolikus, Bela meg ateista, nem lesz jo a kapcsolat, ahogy akkor sem, ha Kati nem akar gyereket soha az eletben, Jani meg igen. De azzal se lesz senki előrébb, ha a kérdez ő házasodni akar, a párja meg soha nem akar megnősülni,
2019. okt. 5. 07:17
 18/58 anonim ***** válasza:
78%

valoszinu hogy terhes vagyok, amirol o meg nem tud persze

Bocs, de ha neked ez ilyen egyértelmű, hogy nem vele kellett először megosztanod a hírt, akkor miért vagy vele? Mert nem szerelemből, az biztos.

2019. okt. 5. 07:45
 19/58 anonim ***** válasza:
85%
Nem érdekel a házasság, az a papír semmit nem számít! Így van 2 gyerekünk
2019. okt. 5. 08:35
 20/58 anonim ***** válasza:
97%

Milyen kérdés ez, már meg ne haragudj? Nem védekeztek, ennek egyenlőnek kellene lennie azzal, hogy "bevállaljátok", mert már bevállaltátok!

Vagy mit gondoltál, mi lesz, ha nem védekeztetek? Kiskutya?

Mondjuk egy olyan kapcsolatban, ahol a gyakori közönsége hamarabb tudja, hogy terhes vagy, mint a leendő apuka ("amirol o meg nem tud persze"), ritka rossz ötletnek tűnik a gyerekvállalás....

De ez már eső után köpönyeg, ha tervezetten (!) jön a gyerek.

Nem kellett volna védekezés nélkül dugni, ha előbb azt akartad, hogy mindenképpen elvegyen.

2019. okt. 5. 08:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!