Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti bevalalnatok a gyereket,...

Ti bevalalnatok a gyereket, ha gyanakodnatok hogy a ferjetek megcsal?

Figyelt kérdés
mar 2 eve probalkozzunk a babaval,es a tegnap elkeztem gyanakodni hogy a ferjem megcsal.elso baba lenne,de a tegnap ota komolyan ketelkedem
2012. jún. 27. 12:31
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
feltétlenül derítsd ki az igazságot még mielőtt babás leszel!!!!
2012. jún. 27. 12:32
 2/36 anonim ***** válasza:
53%

dehogy vállalnék.kideríteném előbb hogy tényleg így van-e.egy babától ne várd hogy megoldja a problémákat,inkább rosszabb lesz!

ha kiderül hogy tényleg megcsal én inkább másban gondolkodnék nem babában...

bocsi h rákérdezek de miből gondolod amúgy?

39hkm

2012. jún. 27. 12:33
 3/36 A kérdező kommentje:
a tegnap haza jott a munkabol,es miutan megebedelt,elment furodni,es en akkor mondtm neki hogy lemegyek venni kenyeret a kozertbe,aztan vissza fordultam mert othon maradt a tarcam,es mikor be leptem a konyhaba kihallgatam amint eppen telefonon beszelt egy novel,es azt beszeltek hogy milyen napjuk volt a munka helyen meg ilyenek,es ugy fejeztek be a telefonbeszelgetest hogy na akkor majd meg beszelunk PUSZI PUSZI!en meg most se mondtam meg a ferjemnek hogy hallotam ezt a telefonbeszelgetest,de este amikor el aludt megneztem a hivast es hogy ki hivta es ugy volt be irva a telefonjaba hogy ESZTIKE! es utana megneztem az sms-eket is de nem talaltam semmit olyant ami ESZTIKETOL lett volna kuldve!ti mit csinalnatok a helyembe?
2012. jún. 27. 12:43
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
kutakodj csendben tovább, próbáld kideríteni ki ő. ha megkérdezed, úgyis tagadni fog.
2012. jún. 27. 12:46
 5/36 anonim ***** válasza:
Hát érdekes mit ne mondjak.Az Esztike név is,meg puszi puszi.Ezt azért én akárkinek nem mondom.Kutakodj utána,de én semmiképpen nem akarnék így babát.Csináld úgy,hogy megint elmész valahova és hirtelen érsz vissza.Sajnálom nagyon,mert ez nem éppen hűségre vall:(
2012. jún. 27. 12:52
 6/36 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon gyanús!!!! Persze, hogy nem találsz sms-t, azonnal kitörli, amint elolvasta. Erre nagyon vigyáznak :(

Még ne áruld el neki, hogy hallottál bármi beszélgetést közöttük.

Viszont valahogy meg kéne tudni, ki az a nő.

Írd ki a számát és hívd fel névtelen számon valami ürüggyel, hogy ezen a számon volt egy nem fogadott hívásod és visszahívtad, szeretnéd tudni ki Ő és miért hívott????

2012. jún. 27. 12:54
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez még lehet bármi és bárki! Én nem gondolnék rögtön megcsalásra.
2012. jún. 27. 12:56
 8/36 A kérdező kommentje:
nemsokara ithon van azt mondta mert az elobb beszeltunk telefonon,es mar mondta hogy merul a telefonja,azt gondoltam hogy amikor be teszi a toltobe a telefonjat,elkuldom a gyogyszertarba valamiert,en addig meg irok az ESZTIKENEK a ferjem telefonjarol,hogy MIT CSINALSZ EDES? kivancsian varom majd hogy mit ir vissza!
2012. jún. 27. 12:58
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem ertem miert kell magannyomozot jatszani!! Kerdezz ra nyiltan. Ha jol ismered latni fogod h öszinte vagy hazudik / terel. Ha hirtelen agressziv lesz azzal is elarulja magat. A kutakodassal csak magadat vezeted felre!
2012. jún. 27. 13:00
 10/36 anonim ***** válasza:
Írd majd meg h mi volt.Drukkolok,h ne csaljon meg.Lehet csak egy félreértés...
2012. jún. 27. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!