Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti bevalalnatok a gyereket,...

Ti bevalalnatok a gyereket, ha gyanakodnatok hogy a ferjetek megcsal?

Figyelt kérdés
mar 2 eve probalkozzunk a babaval,es a tegnap elkeztem gyanakodni hogy a ferjem megcsal.elso baba lenne,de a tegnap ota komolyan ketelkedem
2012. jún. 27. 12:31
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
ne írj, arról rájönnek, és lebuksz.:)
2012. jún. 27. 13:36
 22/36 anonim ***** válasza:
Szerintem meg jó ötlet!
2012. jún. 27. 13:37
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
"azt beszeltek hogy milyen napjuk volt a munka helyen meg ilyenek,es ugy fejeztek be a telefonbeszelgetest hogy na akkor majd meg beszelunk PUSZI PUSZI!" - Kérdező, te most komolyan ettől gyanakszol??? Hát van olyan ügyfelemnél dolgozó alkalmazott, akivel ha beszélünk, mindig megkérdezzük, hogy mi van a másikkal, és úgy köszönünk el, hogy "puszi"... holott semmi személyes kapcsolatunk nincs, csak több éves munkakapcsolat...
2012. jún. 27. 13:45
 24/36 anonim ***** válasza:
Hát nekem is furcsa lenne...ki hívott kit? Esztike a párodat vagy fordítva? Mert ha a párod hívta őt, akkor gyanús, hogy miért akkor amikor te pont nem vagy ott? Bár ha belegondolok ez is megoldható, ha a párod megcsörgeti amikor "tiszta a levegő", ő meg hívja. Nemtudok jó tanácsot adni, én a helyedben még kivárnék, és figyelném a dolgokat.
2012. jún. 27. 13:51
 25/36 A kérdező kommentje:
rakerdeztem es azt mondta hogy egy uj kolleganoje,akinek segitett beilleszkedni a cegnel,es hogy ferje van es gyermeke van mar a nonek.azt mondta hogy pont az este jelolte be baratjanak a fecebookon es megmutatta nekem is a kepeket es tenyleg ferjnel van es van egy kislanya! szoval csak annyi volt a no ugy koszont el tolle hogy PUSZI es a ferjem is ugyanugy! legalabb megnyugodtam hogy nem csal meg,sot meg rohogott is rajtam hogy butuska vagyok hogy azt hittem hogy megcsal
2012. jún. 27. 13:55
 26/36 anonim ***** válasza:

Szia!

Amit hallottál, pont abból nem gondolnám, hogy megcsal. Nem hiszem, hogy a szeretőjével pont arról beszélgetnének, hogy milyen volt a munkahelyen és a végén úgy köszönne el, hogy majd beszélünk. Az meg, hogy puszival köszönt el, nem jelent semmit. Szerintem egy kicsit nyugodj meg. Én a helyedbe megkérdezném, hogy kivel beszélt, mert tegnap haza kellett ugranod és azóta zavar a dolog.

2012. jún. 27. 13:55
 27/36 A kérdező kommentje:
a no hivta mert a tegnap lattam a hivason is! es azt mondta hogy azert hivta mert nem ertett valamit a szamitogepen
2012. jún. 27. 13:57
 28/36 A kérdező kommentje:
azert mondtam neki hogy furcsallom hogy ugy koszonnek el egymastol hogy PUSZI,de megnyugtatott hogy nincs semmi koztuk
2012. jún. 27. 13:58
 29/36 anonim ***** válasza:
Akkor örülök hogy minden okes vegul, amugy tenyleg meg nyugodtal?
2012. jún. 27. 14:00
 30/36 A kérdező kommentje:
igen mert ismerem a ferjem es tudom mikor hazudik,nagyon nyugodtan es higgatan magyarazta meg,amikor hazudik akkor ideges es latom rajta
2012. jún. 27. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!