Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti bevalalnatok a gyereket,...

Ti bevalalnatok a gyereket, ha gyanakodnatok hogy a ferjetek megcsal?

Figyelt kérdés
mar 2 eve probalkozzunk a babaval,es a tegnap elkeztem gyanakodni hogy a ferjem megcsal.elso baba lenne,de a tegnap ota komolyan ketelkedem
2012. jún. 27. 12:31
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondoltam, hogy csak belelovaltad magad egy lehetséges verzióba, és ez nem is így van! Örülök, hogy nekem lett igazam! :D jöhet a baba!!!
2012. jún. 27. 14:35
 32/36 anonim ***** válasza:

hát azért légy résen, és még te vagy a butuska. :) szépen kimagyarázta magát....

az én férjem senkinek nem mondja, hogy puszika....

2012. jún. 27. 15:55
 33/36 anonim ***** válasza:

Szerintem is légy résen.

Tapasztalatból tudom, hogy egyes pasik annyira be tudják hazudni magukat, hogy tényleg még én is azt hittem tévedek (pedig a csaj egy az egyben közölte velem, hogy lefeküdtek). Volt ott sírás, térdenállás, könyörgés és tényleg filmbeillő hatásos jelenetek.

Aztán szakítás után jó pár hónappal vágta a fejemhez az igazat....

Az én férjem csak a lánytestvérének mondja, hogy PUSZI. Ki is akadnék, ha másnak mondaná.

2012. jún. 27. 17:56
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát kedves előző, én meg férfiként azon akadnék ki, ha a párom meg akarná szabni, hogy kinek mondjam, hogy "puszi" vagy egyáltalán kinek adjak puszit... és ez természetesen kontra is áll... ne keverjük már a párkapcsolatot/házasságot a hardcore diktatúrával...
2012. jún. 27. 18:17
 35/36 anonim ***** válasza:
25%
Rohadjon meg féreg görény Esztikéjével együtt .(EGY MEGCSALT ASSZONY)
2012. jún. 27. 19:10
 36/36 anonim ***** válasza:
Szerintem is légy résen! Az én páromnak vannak lánybarátai, és mondja nekik, hogy puszi, mint ahogy én is a fiú barátaimnak, de a nő kollégáinak nem mondja, olyannak meg különösen nem, aki még csak most lett a kollégája. Ja, és az én páromnak is voltak gyanús megmozdulásai, amiket teljesen nyugodtan letagadott, és máig állítom, hogy hazudott. Mivel azonban bizonyítékot nem sikerült szereznem (én a csöndes magánnyomozó, és nem a feltűnően féltékenykedő és/vagy rákérdezős fajta vagyok), nem hagytam el, és ez már régen volt. De szerintem ez akkoris gyanús, figyelj oda!
2012. jún. 27. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!