Ti bevalalnatok a gyereket, ha gyanakodnatok hogy a ferjetek megcsal?
Figyelt kérdés
mar 2 eve probalkozzunk a babaval,es a tegnap elkeztem gyanakodni hogy a ferjem megcsal.elso baba lenne,de a tegnap ota komolyan ketelkedem2012. jún. 27. 12:31
11/36 A kérdező kommentje:
es mit erek azzal ha rakerdek? letagadja es legfeljebb ovatosabb lessz,en meg elhetek a bizonytalansagban majd
2012. jún. 27. 13:04
12/36 anonim válasza:
Hát én terelném a baba témát!Járj utána és akkor megtudod hogy mi a helyzet!Na ha irtál a nőnek üzenetet akkor majd irj hogy milyen választ kaptál!!!!
13/36 anonim válasza:
Nem vállalnék. Engem megcsalt a férjem, el is váltunk, amikor kiderült. Hálás voltam a sorsnak, hogy nem született gyerekünk, pedig szerettünk volna.
Én is azt javaslom, tartsd nyitva a szemed, és ne áruld el, hogy gyanakodsz. A csaj telefonszámát írd be a neten a telefonos tudakozóba, hátha kidobja a nevét. Ha megvan a neve, próbáld megkeresni facebookon vagy iwiwen.
14/36 anonim válasza:
12-es vagyok.Ne kérdezz rá!!!Ugyis hazudna!Tapasztalat!
15/36 anonim válasza:
Ha nyiltan rakerdezel mint derült egböl a villamcsapas lehetetlen h kapasbol hazudni tudjon ugy h ne vedd eszre!! Persze ehhez batorsag kell, hatarozottan, NYILTAN, nem celozgatva!!!!!!! "Viszonyod van valakivel?" Ennyi. NEM szabad neveket mondani h Esztike.
16/36 anonim válasza:
Írj majd,mit történt,én is kíváncsi vagyok,hogy reagált rá.
17/36 A kérdező kommentje:
majd irok,most jott meg
2012. jún. 27. 13:14
18/36 anonim válasza:
Ne lovald már bele magad ennyire!!! Még nem is biztos az egész csak te találtad ki, és itt adják hozzá neked a lovat a többiek! Miért ne lehetne Esztike nevű kedves ismerőse, akivel elbeszélget??? Ha a szeretője lenne, nyugi nem írná be a telefonjába, hogy ESZTIKE, nem becézgetné.
Szerintem csak te vagy bizalmatlan vele!!!
19/36 anonim válasza:
Ès ha Esztike felháborodik az sms en mert nincs köztük semmi? Rá fog kérdezni a férjednél miért írt ilyet. Férjed ki fog rád akadni mert kellemetlen helyzetbe hoztad és nem bízol benne. Ezt majd Esztikével tárgyalja meg és ha eddig nem volt semmi majd lesz. Inkább állíts be a munkahelyére ebédidőben egy kis kajával meglepetésszerűen vagy menj oda munkaidő végére, távolról figyeld kivel jön ki, hogy köszón el. Vagy este szexi fehérnemű, csábítás, pezsgő. Ha elutasít vagy kelletlen az már gyanús.
20/36 anonim válasza:
Derítsd ki, hogy megcsal-e? Addig ne vállalj babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!