Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Mit csináltátok,...

Anyukák! Mit csináltátok, mire gyanakodnátok, észrevennétek valamit ha van akkor ha? :..

Figyelt kérdés
lenne egy huszonéves fiatok akit évek óta nem érdekel semmi,se munka,se iskola,nincsenek tervei,nics semmi amit szeretne elérni,nem érdekli semmi,nem jár sehova szórakozni,alig vannak barátai,emberek közé alig jár és még barátnője sem volt.(legalább is így tudnátok)
2009. aug. 18. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
szia nekem az öcsém 18 éves (én 28 vagyok) de ő si hasonló cípőben jár bár annyi azért van hgoy van egy autója és az érdekli de azon kívül semmi valamit keresni kellne ami leköti
2009. aug. 18. 19:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

nekem úgy tűnik mintha némileg ingerszegény környezetben élne. És miért hagyják a szülei hogy 20 évesen ne melózzon?fiatal életerős....

Szórakozni azért nem jár, mert nem melózik és nincs pénze.

A többihez meg lusta. Egy nőhöz is pénz kell. Miből hívná meg egy fagyira pl.?

A munka ebben az esetbe elég jó megoldás lenne, a szüleit is segítené, egyrészt, másrészt megismerne új embereket, új környezet, új lehetőségek. Otthon ülve mi érheti? egy jó film a tévében:?

27/N

2009. aug. 18. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
ott baj volna. Egy barátnőm öccse ilyen, szóról szóra, ahogy írtad, nem is kóser vele minden, nem tudom, miért nem viszik a szülők orvoshoz! Állítólag nála akkor „durrant el a pumpa”, mikor a család városból kiköltözött az isten háta mögé egy faluba, és őt sokk érte. Nem dolgozik, nem jár isk.-ba, egész nap a lesötétített lakásban ül. Oyan, mint aki bekattant. 20-22 év körüli, nem tom pontosan
2009. aug. 18. 20:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
depressziónak tűnik, megpróbálnék először vele beszélgetni, esetleg rávenni, hogy menjen pszichológushoz. de ezt előbb kellett volna, szóval, ha a huszonéves fiam lenne még mindig ilyen, vagy akkor venném észre, valószinűleg verném a fejem a falba, hogy rontottam el ennyire, mit nem vettem észre előbb...
2009. aug. 18. 22:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Az,hogy ilyen lett a gyerek a szülőn is múlott??
2009. aug. 19. 16:09
 6/6 A kérdező kommentje:

Időnként van alaklmi munkája és annyi pénze is ,hogy egyszer egyszer elmenjen szórakozni(ha nem is alegdrágább helyekre)mégse teszi. Nincs is nagyon baráti köre.

És az,hogy nem csajozik??

Meg,hogy nincsenek tervei??

2009. aug. 19. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!