"Majd, ha szülsz egy gyereket te is leszel valaki! " Ti egyetértettek ezzel a kijelentéssel?
Van akinek ez minden sikere az életben, hogy gyereke van.
Ettől függetlenül a mai kamaszok bunkók. Sosem kértem el a helyet terhesen sem, de egyikben sem fordult meg a gondolat szikrája sem hogy átadja.
Nem is értettem miért nem a két ölben ülő gyereknek kértek helyet, az még talán elfogadhatóbb. A kijelentésen mondjuk ez nem változtat.
#2 Sajnálom, hogy neked 2 plusz mondat elolvasása a lényegen kívül ennyire megterhelő, nehéz lehet az életed így.
Nincs több joga, miért lenne?
Egyre több nőnek az az élete beteljesülése, hogy megelljen vagy 3-at oszt ők a valakik.
Ezek szokták a boltokban teljes szélességben elfoglalni a területet, mert ők épp a szarási szokásokat trécselik ki(vagy mindegy mit), aztán fel vannak háborodva, hogy mások nem férnek el.
A másik fantasztikus az volt mikor 3 ilyen nagyon okos a lépcsőn akarta feltolni a babakocsit. Annyi eszük nem volt, hogy ketten megfogták volna és felviszik, míg a harmadik vigyáz a másik kettő kocsira. Várták a férfi járókelőket, hogy majd valamelyik segít. :D
De belehaltak volna, ha 300m-er arrébb sétálnak és ott tolják fel a babakocsit.
Ezt így konkrétan kimondta az egyik anyuka? (Mivel idézőjelbe tetted, gondolom, igen.) Pofám leszakad. Nekem is van kettő, mégsem állítok fel senkit, sőt semmivel nem képzeltem magam soha felsőbbrendűnek, mert gyerekem van. Mekkora hülyeség!
Újra dolgozom, járok tömegközlekedéssel, és valóban vannak olyan fiatalok (főleg általános iskolások), akik a táskájukat ráteszik a másik ülésre, amikor tele van a busz. Nyilván megkérdezem, leülhetek-e. Nagyduzzogva leveszi a táskáját és nyomja tovább a telefonját. De ez egy másik téma.
Fő kérdésedre: NEM! Nem lesz valaki attól több és felsőrendűbb, ha gyereke van. Én az ilyen nőket nem is értem.
Hmmm. Lehetne erről vitázgatni. Szerintem sem lesz több valaki csak azért,mert gyereke van,mint ahogy kevesebb sem amiatt,mert nincs. Viszont tény,hogy a fiatalok már nem olyan tisztelettudók,mint régebben.
Nem buszos történet,de valahol passzol ide. Múlt héten csípőszűrésen voltunk a 4 hónaposammal. A rtg. várója tele volt. Több kb.30-as férfi is ült. A babám babakocsiban feküdt,én álltam mellette. Ez nem jelentett gondot,mert tologatni kellett,tehát nem ültem volna le. De megszomjazott,teáztatáshoz kivettem a kocsiból,mert nem ültethetős fajta,fekve meg nem szeretem itatni,illetve a babának is jobb,ha ölben iszik. Állva itattam meg,a fiatalemberek közül senkinek nem jutott eszébe,hogy legalább addig átadja a helyét,míg megitatom.
Ne az anyát nézzék,hanem a picit. Ne azért legyen valaki előzékeny egy kisbabás anyával szemben,mert "jé,nézzétek,ő már lett valaki,hiszen szült,gyorsan át is adom neki a helyem",hanem ilyen esetben pl.a babára legyenek tekintettel.
De semmi baj,megitattam,visszatettem a kocsiba,és aludt tovább. Szóval tényleg ilyenek az emberek. Tisztelet a kivételnek.
Nem.
Sot a helyedben kiosztottam volna az anyukakat h pont ugyan olyan senkik mint a szules elott.
Bakker a lanyom tini 8-16 ig van 8-9 oraja hulla faradtan er haza. Miert ne ulhetne le? Komolyan kisbabasan soha nem voltam annyira faradt mint most a lanyom...
Ezek a mai fiatalok!
Erre már az ókorban is panaszkodtak. Tehát több, mit 2000 éve is ugyanilyen pimaszok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!