"Akinek nincs semmije, az annyit is ér" kijelentéssel mi a probléma, miért értették félre sokan?
Egy magyar-történelem szakos pedagógus, aki az állami szektorban dolgozik, hogy építsen fel egszisztenciát, kérlek magyarázd már el?
És egy egészségügyi szakdolgozó egy állami kórházban nettó 160-as fizetéssel??
Neked se esne jól ha semmid se lenne.
Az átlag ember meg túl gyenge ahhoz, hogy ezért saját magát hibáztassa inkább ráfogja a politikusokra, főnökeire, családjára ...
#2 nekem ének zene tanár ismerősöm van kettő is 30 éves korukra mindkettő házat vett, annyi magánórát adtak. De pl. az se okozott nekik problémát, hogy elmenjenek napszámba ahhoz a nőhöz akitől a lakásukat bérelték, míg egyetemisták voltak.(egyik árva, a másik is csak minimális támogatást kapott otthonról)
Én is nettó 160-at kerestem tavaly (túlórával + 13. havival már 190-et) és láss csodát több mint 1 milliót raktam félre kevesebb mint egy év alatt. 3-4 év alatt megvan a saját lakásra az önerő, amit ha kiadsz és abból fizeted a hitelét 30 éves korod előtt lesz saját lakásod. (ez egyedül de ha van egy oldalbordád akkor sokkal hamarabb összejön még 2*160-ból is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!